Region

Traže ukidanje rijaliti programa: Danas predaja 60.000 potpisa Ani Brnabić

Brnabić

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti najavilo je da će danas, uz performans ispred Vlade Srbije, predati peticiju sa 60.000 potpisa građana za zabranu rijaliti programa u toku vanrednog stanja.

“Peticijom se traži zabrana snimanja rijaliti programa u skladu sa važećim propisima i obaveza da televizije sa nacionalnom frekvencijom dnevno od 8.00 do 22.00 emituju minimum jedan sat naučno-obrazovnog programa, po jedan sat kulturno-umjetničkog i dokumentarnog programa, a po pola sata programa za djecu i za maloljetnike”, saopštilo je udruženje.

Ocijenili su da je u toku vanrednog stanja zabrana okupljanja važila za Skupštinu Srbije, novinarima je bila uskraćena mogućnost direktnog postavljanja pitanja, građani su masovno hapšeni zbog nepoštovanja mjera, a očigledno je da zabrana nije važila jedino za televizije Hepi i Pink u kojima je tokom pandemije bilo novih ulazaka učesnika u rijaliti programe.

13

avatar
1000
12
1
0
 
13
JonnyrussNarcis ZgubidanGligor73Jorgos
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
russ
Gost
russ

Nema šanse…60.000 traži zabran a tri miliona ih gleda, takav je narod…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Evo trifunovićima glumac za crnog gruju?!

Gligor73
Gost
Gligor73

Od toga nema nista Realiti programi sluze da narodu “zamazu” oci od stvarnih problema. Obe televizije su “poltroni” vladara i osim zagupljivanja naroda vrlo su “profesionalni” u sirenju veliko srpske ideologije kao i vredjanje i omalovazavanje svega nesrpskog. O amaterizmu i neprofesionalnosti njihovih novinara ne treba ni pricati …. Mozda bi bilo pametnije , oduzeti im nacionalnu frekvenciju , pa… Više »

Jorgos
Gost
Jorgos

A proći će vam nemate problema.

Hogar
Gost
Hogar

Kristijana za premijera!

Risto
Gost
Risto

Rijaliti programi postoje u celom svetu. Postoji jedna korisna sprava koja se zove daljinski upravljac i sa kojom mozes da izaberes 1 od preko 100 kanala. Kao, samo Srbija ima rijaliti programe…Gluposti….

marko
Gost
marko

Zabraniti i nakon vanrednog stanja.

Bole
Gost
Bole

Bravo za inicijativu! Treba smanjiti broj sapunica, rijalitija i slicnih gluposti a dati narodu kvalitetniji sadrzaj. Ako se misli napredovati.

Jonny
Gost
Jonny

Niko nije napredovao ispred TV-a

Hahaha!
Gost
Hahaha!

Odličan i razuman predlog. Zato neće proći u Srbiji.

Srbin MNE
Gost
Srbin MNE

Nemojte dozvoliti, što ćemo mi litijaši onda da gledamo?

Animus
Gost
Animus

Pa rijaliti i sund muziku je kreirala drzava i gura sve to pod noseve naroda, a narocito mladih, zarad zatupljivanja ljudi i predstavljanja budalastina i nemorala kao normalne pojave. Sad ocekujete da ce drzava to ukinuti, kad sa time lakse manipulise gradjane? Neuke i zatupljene je lako kontrolisati.

Velimir
Gost
Velimir

Najveca bruka I sramota jedne drzave su ovi rijaliti!
Skupljena olos s kolca I konopca,razvrat osobe of kojih se Jos veca sprdnja I ponizenje radi zarad novca I to be making svoga!
Primjer srama I neuke za djecu I omladini a bogami I za mnoge odrasle osobe!
Ukinuti I zabraniti sto prije!

Send this to a friend