Region

UZNEMIRUJUĆE: Medicinska sestra iz BiH objesila psa pred djetetom

Na društvenim mrežama ovog vikenda objavljen je jezivi video-snimak koji prikazuje mučnu scenu koja je zgrozila brojne građane BiH, ali i cijelog regiona.

https://www.facebook.com/dragangidra.arsenic/videos/pcb.2659808150701395/2659805184035025/?type=3&theater

Kako prenosi Radio Sarajevo, video-snimak je nastao u Bosanskoj Dubici, a na njemu se vidi kako jedna majka, navodno medicinska sestra A. L., pred očima svog djeteta, objesila psa lutalicu. Snimak je na svom profilu na Fejsbuku, objavio D. A.

Prema njegovim riječima, snimak je nastao u nedjelju oko 17 časova, a šta je na njemu otkriveno tek pregledom nadzorne kamere.

“A. L. je juče oko 17 ubila ni krivu ni dužnu kuju u našem voćnjaku pred očima svog djeteta. U videu možete vidjeti kako nije bila samoodbrana od psa, već ju je dozvala s hranom i zavezala špagu oko vrata, odvukla do ograde, zatim je zavezala kuju visoko za ogradu i stegla špagu da se udavi. Pas nije ni lajao niti je pokazivao bilo kakav vid nasilja, pa se stvarno pitam kako neko ima srca ubiti životinju ovako hladnokrvno pred očima svog djeteta”, napisao je on na svom profilu na Fejsbuku, uz postavljen snimak.

Kako je prenio Radio Sarajevo, brojni građani BiH bili su šokirani snimkom, a neki su se pitali i “dragi ljudi, gdje mi ovo živimo”.

Kako se nezvanično saznaje, policija je odmah izašla na mjesto pogubljenja psa i protiv žene će biti podnijeta krivična prijava.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Kakav nesoooj!!! I to da je majka? Pa pred očima svoga đeteta da izvrši zločin nad nesrećnim psom, da mu pokaže primjerom kakvo sjutra to nsrećno dijete treba da bude? Za ovakve bi trebali uvesti kaznu osim zatvorske i skidanje materice, da ne može više ni jedno roditi i to što je rodila premnogo je kad mu je takav primjer… Više »

Četnik821banka
Gost
Četnik821banka

Ja ovo ne smijem pogledati. Kao što nisam smio ni onaj prizor đe kobra u kuću ujeda psa i on umire u najveće muke.

Realno
Gost
Realno

KAKAV KRETEN.

jovana
Gost
jovana

Takvih kretena ima I ovdje.

Milan
Gost
Milan

Odje se ništa ne vidi, bolje što je tako, psihopata

Biohazard
Gost
Biohazard

Ova mora na robiju , ali prethodno – oduzimanje djeteta , psihijatrijsko ispitivanje i onda dalje mjere , ali msm da je ona ‘ potpuno normalna ‘ osoba , koja je zrela za robiju !

Ja sam CG
Gost
Ja sam CG

Koji monstrum treba biti i ovo uraditi
…Cini mi se kada neko ubije bilo koju zivotinju da bi i covjeka…DALEKO BILO

Mr. Perfect
Gost
Mr. Perfect

Želim i njoj muke koje je imao ovaj nedužni pas

Dan
Gost
Dan

Ja ovo ne smijem ni pogledati. Niti mogu. A odgovarala bi mi kao za čovjeka!

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Dobar vam je ovaj snimak. Ako je ovo dokaz gotova je

Jovanka
Gost
Jovanka

Iha. Smrtna kazna dok se na vrijeme.

Kontraš
Gost
Kontraš

Kako bi ova fino “umirila” nekog teškog pacijenta. Bilo bi mu kao u pjesmi “…samo sklopi okice i zovi mi ime, zovi mi ime…”.

Vuk
Gost
Vuk

Psihopata

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Ova više nije za društvo a ni za slobodu.

Send this to a friend