Region

Vučić: Da završim kao Aleksandar Obrenović? Lakše je kao Karađorđević

Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pisustvuje u Batajnici prezentaciji novih helikoptera, kojima je opremljena Vojska Srbije.

Prezentacija helikoptera Mi-35, H-145M i Mi-17 počela je u 10.00 časova na aerodromu “Pukovnik Milenko Pavlović” u Batajnici,

Predsjednik je, komentarišući izgled helikoptera rekao da ih nazivaju “đavolje kočije”, ali da su to “čuvari naše zemlje i napeg neba”.

Na pitanje da li se zbog kupovine od Rusije osjećaju pritiske sa Zapada kaže da ne može da odgovori pozitivno na to pitanje, ali da je upozorenje od Amerikanaca stiglo.

Na pitanje da prokomentariše navode da će “završiti kao Aleksandar Obrenović”, predsjednik kaže da bi u savremenim uslovima bilo lakše kao Aleksandar Karađorđević.

“Da završim kao Aleksandar Obrenović? Ali u savemenim uslovima bi lakše bilo kao Aleksandar Karaorđević. Ali izleda ne bi da se porede sa ustašama i VMRO, nego bi da se predstave kao veliki srpski junaci, koji su jednog kratkovidog čovjeka i ženu ubili tako što su ih izboli bezbroj puta, a zatim bacili sa terase. Tim srpskim junacima samo da kažem – samo neka rade svoj posao, ali ovo su stvari koje ostaju iza mene”, rekao je.

Podsjećanja radi, četiri nova helikoptera Mi-35M, koje je Srbija kupila od Rusije, stigla su u susjednu zemlju na aerodrom “Pukovnik Milenko Pavlović” u Batajnici i to prije predviđenog roka.

Rusija ih je isporučila dva dana prije sastanka predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i predsjednika Rusije Vladimira Putina u Sučiju, iako je ranije bilo najavljeno da će novi helikopteri stići tek u prvom kvartalu 2020.

51

avatar
1000
28
23
0
 
43
Tzv.PopMihailoKonikNenadKonikPreko Morace
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Patetika level pro..😂😂

Putin
Gost
Putin

Je li osveštan ovaj Vučić

Tzv.PopMihailo
Gost
Tzv.PopMihailo

Jeste ja sam ga osvesta

kachawendy
Gost
kachawendy

zamislite da smo ostali u zajednici

Konik
Gost
Konik

Da smo ostali u zajednici nikad SRBIJA nebi bila drzava…

expert123
Gost
expert123

U novijem dobu ubili su kralja Aleksandra Obrenovica 1903 , kralja Aleksandra u Marselju 1934 , premijera Zorana Djindjica 2003 itd.

Plana brda
Gost
Plana brda

Ko ih je ubio.. Mislim da su ipak crnogorci prvi počeli sa ubistvom knhaza Danila u Kotoru?

Slaven
Gost
Slaven

Ovaj je gori od onija farmi zadruga

Lazoj
Gost
Lazoj

Ka one starlete kardasijan je po cijeli dan po televizija

CrnaGoraAneMNE
Gost
CrnaGoraAneMNE

Najveci izdajnik Srpstva a nije da ih je malo bilo i da ih malo ima.

expert123
Gost
expert123

Draga Masin je dugo bila u braku i nije mogla da ima djecu. Aleksandra su savjetnici upozoravali da je ne ozeni , medjutim sva ta upoaorenja su bila uzaludna, Draga Masin je cesto stavljala jastuk na stomak glumeci navodnu trudnocu . Stampa u Srbiji je cesto pisala da je kraljic trudnaitd, Zena je bila nerotinja . To su istorijske cinjenice.

expert123
Gost
expert123

Dogadjaj koji se zbio 29 maja 1903 u kojem je ubijen posljednji Obrenovic i njegova zena Draga Masin zgrozio je Evropu toga dpba Takva brutalnost o okrutnost su karakteristicne za srednj vijek , a ne za pocetak 20 vijeka. Grupa zavjerenika predvodjena Dragutinom Dimitrijevicem Apisom prodrla je u dvor ,a kapiju im je otvorio kapetan Petar Zivkovic Ubili su kralja… Više »

Bnjj iz CG
Gost
Bnjj iz CG

Popij terapiju

prava istorija
Gost
prava istorija

Ubili su Karađorđa, Obrenovića, Ferdinanda, Radića, Đinđića, Stambolića… Pokušali da ubiju kralja Nikolu. Kolika je kvota da je Vučić sljedeći ?

Plana brda
Gost
Plana brda

Pitaj Kadiće 😊

Jovan
Gost
Jovan

70 na 30

Gibanica
Gost
Gibanica

Jako mi se svidja njegov stav po pitanju Obrenovića , to je jako pozitivno ! Jedna kraljevska porodica je na najgori moguci nacin ubijena i jos bačena na ulicu da svi vide .

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Dosadio si i bogu i narodu sa tvojim govorima!!!

Podgorica
Gost
Podgorica

Zašto ih čitaš

Deki
Gost
Deki

Mozete da private sta hocete za Vucica,Ali on gradi Srbiju. A sta nas Milo radio samo u njegov dzep,a narod nek crkne. To je C.Gora banana republika zaomi sto Sam Crnogorac

Mrgud
Gost
Mrgud

Ti Crnogorac?

dobronamjerni
Gost
dobronamjerni

I meni je žao što si Crnogorac.

Pencilin
Gost
Pencilin

Kakav dan se napravi, ali zato je cijelu noć kiša i grmljavina.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Vucicu predsednice dajte nam recept za uspjeh kao kod Vas.

ND
Gost
ND

Ne možeš se,Vučiću,porediti sa Aleksandrom Karađorđebićem,odim ideologije,koja Vam je slična!

Send this to a friend