Region

Vučić i poslije kontakta sa zaraženim ćuti, Brnabić nije u samoizolaciji

Aleksandar Vučić

Ni osam dana od izborne žurke u centrali Srpske napredne stranke, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije obavijestio javnost da li se testirao na kovid -19, iako je nekoliko državnih funkcionera poslije te proslave potvrdilo da je zaraženo koronavirusom, piše Nova.rs.

Ni premijerka Ana Brnabić, koja je bila u direktnom kontaktu sa njima, ne samo što ne saopštava da li se testirala, već se ne nalazi ni u samoizolaciji.

Nekoliko dana pošto su naprednjaci u izbornoj noći, bez maski i distance, slavili pobjedu na parlamentarnim izborima, utvrđeno je da su pozitivni na kovid-19 predsjednica Skupštine Maja Gojković i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Takođe, koronom je zaražen i ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Svi oni su te večeri bili u neposrednoj blizini predsjednika Vučića, ali i premijerke Brnabić koja se čak grlila sa Majom Gojković.

Brnabić se neko vrijeme nalazila i u društvu Aleksandra Vulina, sa kojim su se grlili i ministar finansija Siniša Mali i predsjednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Međutim, ni iz kabineta premijerke nema odgovora na pitanja nove.rs – da li se Brnabić testirala na koronavirus, koliko se puta testirala i kada posljednji put?

Takođe je evidentno da nije ni u samoizolaciji, budući da je uprkos svemu sinoć gostovala u emisiji “Hit tvit” na TV Pink.

Za razliku od najviših srpskih državnih funkcionera, strani zvaničnici nemaju problem da građanima saopšte da li su testirani na kovid 19, a bili smo svedoci da su mnogi tokom korona krize sami saopštavali da su pozitivni, dajući tako primer građanima i poručujući im da budu odgovorni, piše Nova.rs.

11

avatar
1000
9
2
0
 
11
BokiMaslačakMiskoGligor73Baraka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boki
Gost
Boki

Znaju njih dvoje o cemu se radi..bitno je maltretirati gradjane

Maslačak
Gost
Maslačak

Jel Mandic bio da proslavi? 😂😂😂😂😂

Misko
Gost
Misko

Stefanovic se nije pojavljivao u centralu stranke, mnogi ga otpisuju iz vlade naredne, ali izgleda da je bio najpametniji sto nije bio u kolo sa njima…

Baraka
Gost
Baraka

Prevarant se zarazio ali se cuti o tome….

Darina
Gost
Darina

Oni su izgleda spremni da umru samo da Vućić bude dobro. Kakvi poltroni.

Svašta
Gost
Svašta

Nevjerovatno. A ove naše budale ga gledaju kao uzor.

Gligor73
Gost
Gligor73

Predivno napisano ….

SasaNK_ME
Gost
SasaNK_ME

On je za mene odavno zreo za Kovina.

Srbin
Gost
Srbin

Ajmooooooo litijasi sad ste vi na red

hah
Gost
hah

hahahahhahahahahahahahhahahahah

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Mene najvise brine zelenko.On nekako izgleda sav onako jadan nikakav bilestan a sad ova korona djavoli je izjeji.Ne daj boze da mu se sto desi !kako bi Srbija bez prvog vojnika.

Send this to a friend