Region

Vučić: Ne znam hoću li ići u Zagreb

Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Ženevi da će tek da odluči da li će ići u Zagreb na sastanak Evropske narodne partije.

Odluku će, kaže, donijeti u skladu sa interesima Srbije i stranke koju vodi, ali i bilateralnih odnosa sa Hrvatskom.

“SNS, čiji sam i dalje predsjednik, je član EPP. Imamo najviši mogući status koji jedna stranka iz zemlje nečlanice EU može da ima. Dobio sam poziv od predsedavajućeg EPP i domaćina. Ali, odluku ću donijeti u skladu sa interesima i Srbije i starnke koju vodim, ali razumije se i bilateralnih odnosa sa Hrvatskom“, objasnio je on na konferenciji za štampu posle „Strateškog dijaloga Zapadnog Balkana“ u organizaciji Svjetskog ekonomskog foruma.

Vučić je, odgovarajući na pitanje hrvatskog novinara, podvukao značaj bilateralnih odnosa sa Hrvatskom i izrazio žaljenje što svaki put kada treba da se razgovara o nečemu, jedan dio hrvatskog društva, ali i jedan deo iz srpskog, uvijek pravi veliku buku i probleme.

Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da je Vučića, kao lider SNS, pozvao na skup EPP u Zagreb, kao i sve ostale lidere.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Car
Gost
Car

Kada su mogli Amerikanci da odlikuju Dražu za zasluge u 2.s.r može i Srbija da mu podigne spomenik u centru Beograda a ne da ima samo jednu ulicu u Kragujevcu. Sigurno je bio veći antifašista od druga Tita.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

A otidji malo prosetaj, nije ti daleko….,
,,vuče- vuče bubo lenja”

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Je li moguće da Vučić nešto ne zna???!!!😱

Mila
Gost
Mila

Ko pravi buku Srbija
Dali ste ime jedne ulice u Kragujevcu po Cika Draži
Sramno🤮

Mila
Gost
Mila

I bolje ti je da ne ideš

Deki
Gost
Deki

Mila uleti to zila

Brza isidora
Gost
Brza isidora

Mila, bolje svakako.
Nek se kloni zaostalog svijeta!

Kum Žoržo
Gost
Kum Žoržo

Hvaja ti Kojinda

Vojo
Gost
Vojo

Ooo da smijes poci

vlatko
Gost
vlatko

pozvan je iz pristojnosti, nadaju se da će on na isti način, pristojno, kazati da ima neodgodive obaveze pa ne može doći.

Send this to a friend