Region

Vučić: Platićemo sve što treba za SPC u Crnoj Gori

Aleksandar Vučić

Srbija će, ako treba, pomoći SPC u Crnoj Gori, da nam ne bi oduzimali svetinje, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje da prokomentariše to što je direktor Poreske uprave Crne Gore Miomir M. Mugoša saopštio da je ta institucija pokrenula kontrolu zbog duga koji, kako tvrdi, ima Mitropolija crnogorsko-primorska i upozorio da će naplata, ako Mitroplija ne plati dug dobrovoljno, naplata biti prinudna, Vučić je rekao da će Srbija platiti sve što treba za SPC u Crnoj Gori.

<<<Mugoša: Poreski dug MCP je višemilionski, ako ga ne izmiri slijedi prinudna naplata<<<

“Ne znam šta da kažem, nemam nikakav problem sa tim. Ako treba da pomognemo SPC i Mitropoliiji crnogorsko-primorskoj ili bilo kojoj eparhiji u Crnoj Gori po tom pitanju da nam ne bi uduzimali svetinje, pomoći ćemo, platićemo sve što treba da platimo”, poručio je Vučić gostujući na Prvoj TV.

124

avatar
1000
100
24
0
 
107
VidojeIstinaZelenasBelašNebojsa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zelenas
Gost
Zelenas

Kalimero nemas ti toliko eura i svu srbiju da prodas malio je NASE BILO I BICE….

Belaš
Gost
Belaš

Vučko, ako si pri kinti, hoćeš li otplatiti i meni kredit za stan, da mi ga banka ne bi otimala. Već kasnim sa drugom ratom… Unaprijed ti se zahvaljujem !

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Gospodo on hoće da uplati u vaš budjet,i ne vidim nikakvo mješanje nego samo pomoć.A u Bosni je napravio dosta škola i obdaništa.U Bratuncu napravio most a slijepci iz Sarajeva neće da puste u promet,toliko o njemu.

Vidoje
Gost
Vidoje

Gospodine, postoje li dokazi za to sto zboris ili je jedini dokaz tvrdnje njegovih medija?

4 C
Gost
4 C

Aktuelna dinamika u regionu i posebno sinhronizacija događaja u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini jasno ukazuje da je na delu pokušaj stvaranja nove realnosti (izvikivanje referenduma u RS i događanje litija u Crnoj Gori) koja bi destabilizirala čitav region. Srbija sprovodi identičnu politiku u regionu poput one koju Rusija sprovodi u svom bliskom okruženju (Ukrajini, Gruziji, Moldaviji). Ponašanje Rusije… Više »

4 C
Gost
4 C

Crna Gora se u geopolitičkom razmatranju Srbije posmatra kao „unutrašnje pitanje“ i pridaje joj se ,,nemerljiv geopolitički značaj“. Crna Gora nikada nije prihvaćena kao nezavisna država i tertira se samo kao teritorija, odnosno kao još jedna srpska zemlja. Osporava se crnogorstvo i jezik, a crnogorski identitet se posmatra kao hibridni. U skladu sa time, jača se pozicija srpskog naroda, dok… Više »

4 C
Gost
4 C

pokazalo se da je Srbija ključni faktor destabilizacije u regionu i to će ostati sve dok ne odustane od velikodržavnog nacionalizma. Srpska nacionalna elita je priželjkavala međunarodne okolnosti koje će joj, uz pomoć Rusije, omogućiti zaokruživanje nacionalnog projekta. Rusija u stvaranju te iluzije igra važnu ulogu, jer je veoma duboko ušla u srpsko javno mnjenje s tezom da „Srbi treba… Više »

4 C
Gost
4 C

Srbija se izdvaja kao zemlja koja nije spremna prihvatiti novu realnost u regionu, odnosno priznati postojanje novih država i tretirati ih kao ravnopravne partnere. To se ogleda u njenom svakodnevnom odnosu prema susedima koje nije prihvatila kao nezavisne države i na čije teritorije još uvek ima pretenzije. To se pre svega odnosi na Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Kosovo, pa… Više »

CG ZAUVIJEK!
Gost
CG ZAUVIJEK!

Crna Gora je stara zemlja

av av
Gost
av av

oteto-prokleto

Juga
Gost
Juga

Misli da moze da upravlja Crnom Gorom

Giga
Gost
Giga

Sram ga bilo

Hotel
Gost
Hotel

Pa ko je rekao da će uzeti svetinje ili su za tebe to stanovi, hoteli , turistički kompleksi?

Velimir
Gost
Velimir

Otkupi svetinje na Kosovu,dzentlmenu!
Zaboravio ove u Crnoj Gori!

TRrol
Gost
TRrol

A ima spc v9se para no sve zemlje balkana skupa pa puta dva

Darija
Gost
Darija

Vučiću ne moraš se trošit, štedi pare za crne dane.

Milutin
Gost
Milutin

Ocesli platiti i onu prolivenu krv od 1918 do 1940.Nimalo nemas obraza. Stidise.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

To Vučko plaćamo u zlatnim perperima.

Mili
Gost
Mili

Naplatićemo vam ovaj put, i to s kamatom debelom!!!🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

KRIZA
Gost
KRIZA

Vučiću drži se ti svog dvorišta.Ne moraš trositi svoju energiju za Crnu Goru.Mislim da nijesi tako dušebrižan kako se predstavljaš.Možeš zajedno ruku pod ruku sa Milom ,samo mislite za sebe.

ProMontenegro
Gost
ProMontenegro

Neka plate, ve sto treba, vrate isto sve sto treba i onda da se razilazimo, cist racun duga ljubav 🙂

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Оли платити оним десетинама милиона које Ристо извуче сваке године из ЦГ, па их уплаћује у црне фондове Србије и буџет босанског ентитета?

adačuš
Gost
adačuš

Prika nema tih para da se sve plati što su oni ostali dužni CG.Oteto-prokleto kaže se u narodu.Kad-tad na kasu dođe.

Spsektastop
Gost
Spsektastop

Kalimero nemate vi cime mozete platit nije na prodaju….

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Okupatori napolje

Džikson
Gost
Džikson

Poštovani građani Crne Gore ma kako se predstavljali ja bi vas zamolio da budete pribrani jer Srbija ustvari Vučić kojeg znam još od 1997 od raspada D P S a jao radijaka koji je došo u Crnu Gotu da pokrene proteste i ruši vladu ko Radikal. Pa vidite koji je to prevarant. Zeznuo je Šešelj, Tomu Nikolića sad je gori… Više »

Nenad
Gost
Nenad

Jesi li namjerno ili slucajno izostavio igre sa Milom Djukanovicem

ime
Gost
ime

Svi koje si nabrojao kao i ovi nasi (popovi i vlast) su u sprezi i imaju iste gospodare tako da od nekakve svadje i ozbilje price nema ni pomena,sve je ovo sarada!

Ranko
Gost
Ranko

Molimo vas da se ne zalijećete…..

ene gi bre
Gost
ene gi bre

Sveti Aleksandar Tajnovidac

mrkela
Gost
mrkela

Oni i onako pare iz Ostroga nose vrećama za Srbiju ali nama ne trebaju te krvave i otete pare ostavite ih za sebe !

Nenad
Gost
Nenad

Tipicno za nepismene podanike u cg ..sto lupe ovi iz vlasti nepismeni ponavljaju kao mantru

Yerry
Gost
Yerry

Nećeš ti rode da platiš njihove dugove. Već se nudiš da vratiš jedan dio novca Koi ste pokrali iz Crne Gore uz pomoć popova. I sad kao vi pošteni. Netreba da plaćaš samo dalje prljave prste od CG…

Simo
Gost
Simo

A moj Vucicu sto se ne zalozis da cio pravoslavni narod zivi u CG u slozi no naginjes jednoj stani kakav si mi ti Pravoslavac .

VLADO KONJ
Gost
VLADO KONJ

ALOOOOOOOOOOOOO SRBIJOOOOOOOOOOOOO …. NEMATE VI TE PARE KOLIKO JE NAMA POTREBNOOOOOOOO !!! DALI ZNATE DA BULJARICE NEMAJU CIJENU U OVOM TRENTKU …. SVEEEEEEEEEEEEE ZA BULJARICEEEE , BULJARICE NIZASTO … NEK JE VIJECNA CRNA GORA !!!
OJ SVIJETLA MAJSKA ZORO ,MAJKO NASA CRNA GORO ….. !!!

Piksi
Gost
Piksi

Pustaj mi komentare nije vulgaran kao poneki sto pustas!!!!

Ivo
Gost
Ivo

A vi se inace ne mijesate…kako da ne. Provalila vas Evropa i opet tekstovi o povampirenju srpskog nacionalizma.

Milic
Gost
Milic

Nemate vi te pare da platite sve ono sto ste ponijeli i prisvojili a sto je nase…

Nevjernik
Gost
Nevjernik

E tako se to radi. Platite im molim vas,al obavezno priznanicu uzmite. Jer će inače i to strpat u svoje džepove.

Ranko
Gost
Ranko

Eeee Alek,Alek….svi su te iz regiona pročitali.Prosuo si se….

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Preispitati diplomacke odnose sa ovom fasistickom tvorevinom,onu si genocidni I narod dok se ne dozovu svijesti mislim da bi dobro bilo uvesti neku vrstu ogranicenja ulaska i posjete Crnoj Gori,probabo je I Nikola na lijepe pa mu slomise glavu bezboznici

Bez mozga
Gost
Bez mozga

Tako je pametnjakoviću. Uvedite i zabranu ulaska turista, to bi bilo odlično za nas a posebno za vas.

Džikson
Gost
Džikson

Vučiću šta želiš da platiš. Počinjemo ja i ti od danas medijsko prepucavanje i tako reći rat. Prvo ja i ti se znamo od 1997 od raspada DPS. Sa zlatice. Ko su ti sada doušnici. Ja znam

Džikson
Gost
Džikson

Vučiću da te zamolim što dalje od crne gore. Ukoliko hoćeš da igramo kolo mislim da si se grdno prevario. I da te obradujem zajedno sa tvojim doušnici a zajedno južna pruga sa našom prugom koja je sa večernjim novostima u doušnici a našim i rodbinskim vezama. Ako možete druge mene nemože te jer sve znam. Vučiću vraćam se DPS.

Barani
Gost
Barani

Зашто се овај увјек мијеша,нема потребе да ико из Србије ишта плаћа. Како је дошло до овога да Србе у њиховој Црној Гори брене други. Црногорце и Србе нико не може посвађати,ово је само фаза пролазна. Црне Горе без Црногораца нема али ни без Срба. Митрополија је црква свих на православаца,не треба нам нова,друга…
Мир међу браћу и сестре…

knn
Gost
knn

Barani mitropolija uz Vucica a Vucic uz mitropoliju pa vi sad vidite.Treba nam pravoslavna crkva bez nacinalnog predznaka da bi svi jednako mogli ici u nju i da nas niko ne pita ko smo i sta smo.

Zoran
Gost
Zoran

Izjava srpskog diktatora av samo doliva ulje na vatru.

Radosav
Gost
Radosav

Platices ti sve sad kad ti se izbori priblizavaju,kako si sad dobar,ispratiće te i amfi ne trebaju mu tvoje pare

Krle
Gost
Krle

Da se oce ovi izbori u Srbiju zavrsiti da nas ostave vise na mir, a onda ce cim zavrsi Vucic izbore da prizna Kosovo. Promasio si temu Vucicu, vrati se na Kosovo

Ekonomista
Gost
Ekonomista

To je zaista lijep gestić. Ali, treba prvo da se vrati milijarda, plus kamata, koju su u zadnjih 30 godina bespravno izvukli iz naših svetinja.

ZoranM
Gost
ZoranM

naravno da ćete platiti, to ste sve pokrali iz naših manastira

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Rusili su pravoslavni crkve po Kosovu, ubijali srbe a vi ste srbi cutali na to. Sta ce te sad da srusi te i Crnu Goru kao Kosovo. Nece moci Vucicu branicemo Crnu Goru od takvih kao sto si ti i slični tebi

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Nijesu crkve CPC NA PRODAJU NI LISITSCIJU. Njeste ih gradili ni održavali no pljačkali koliko ste mohli i pljačkali stid vas bilo. Živjela CPC i Crna Gora. Nikad više 1918.

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

platicete za pljacku,ne okupatori no napolje iz njih

BIG
Gost
BIG

Zastidje…

MajskaCrna Gora
Gost
MajskaCrna Gora

Vaš zulum za ove 100 godina se ne može platiti.

Ispravka
Gost
Ispravka

Nećete platit, nego vratit dio onoga što su ovi naši mantijaši odvukli.

Pitaj Hrvate
Gost
Pitaj Hrvate

Heheeeehhh…, ne al doista , nemojte više nikada ništa reč protiv Vašeg predsjednika Đukanovića. Pa i kad jednog dana ode svlasti , pa taman “završio na robiji” …, podignite mu ne spomenik nego spomenđugu od 20 metara u visinu i širinu. To , kakve on živce ima nisam vidio nit u jednom političaru s prostora EX YU., a i puno… Više »

Mileva
Gost
Mileva

Svaka cast na komentaru!

Zara
Gost
Zara

Pust na miru Crnu Goru imaš dosta posla u kuću i vaše srce Kosovo nesmijete da zucnete nego pokupi ovu tvoju Bandu i pravo na Kosovo

Montenegro
Gost
Montenegro

Vučić neka plati sebi šešelju i ostalima. Slobodan Milošević je bio veliko zlo, ali je gospodin za Vučića.

Tasovac
Gost
Tasovac

Nakon drasticnog povecanja zaraze coronavirusom u susjednoj Italiji narocito u regijama Veneto i Lombardija u cemu postoje sumnje da je doprinijela posjeta kruzera Veneciji, podhitno zabraniti posjete kruzera CG I litije narocito u prmorskim opstinama i PG.

Nickcro
Gost
Nickcro

Nebojte se Crnogorci korona virusa.Kad udje u vas postat će nepokretan.Mislim virus.

RISTORIJA
Gost
RISTORIJA

Platice pravni subjekt u CG a Vucic moze priloziti na oltar posto su sa tog istog oltara dosta ponijeli samo neka vrati i sve je sredjeno !

confused
Gost
confused

Jedino što stoji je dio rečenice kad je rekao “ne znam što da kažem”. Stvarno ne zna što priča. Kao da je pitao Đukanovića što treba da kaže, pa mu ovaj izdiktirao. Prvo, crkva je odvojena od države, pa valjda je tako i u Srbiji. Drugo, kako mogu hoteli, moteli, supermarketi, restorani, suvenirnice, autobusi da budu svetinje? Ja još ne… Više »

Kotor CG.
Gost
Kotor CG.

Vucicu setaj i pricaj o tvojem a nase ostavite na miru. Ni sam ne vjerujes u to.

Ribnica
Gost
Ribnica

Jes, ka što je došao u CG

PONOSNO CETINJE
Gost
PONOSNO CETINJE

Što je ovome čovjeku zna li ko…SVOJ POSA’ VUČIĆI

Realnost
Gost
Realnost

Naravno da ćete platit ,ne treba nama niko ništa da placa ,niti nam je ikad platio ,malo li je na oltar otazbine Crnogoraca dalo život,nekad svjesno nekad nesvjesno.Mi smo mali narod ali častan ,pošten pa kako god to neko gledao ,drugo je politika i političari,i malo jači su kretali na ovaj narod pa eto postade ponosan a nikad ponizan.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Pa dje ovo u svijetu ima da se u sred CG crkva zove SRPSKA ? Pa ajte ljudi. I Ukrajina se odvojila od Rusije sa crkvom pa nisu pravili ovoliku buku, i ove litije i cuda. Logicno je da bude Pravoslavna bez Srpske. Neka bude i Crnogorska jer je ovo Crna Gora a NE SRBIJA. A vama gospodo koji volite… Više »

Mileva
Gost
Mileva

Bravo!

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Neka si im ga rekao

NBA-NK
Gost
NBA-NK

BRAVO!TACNO TAKO!SVAKA CAST ZA KOM!

junior🔖
Gost
junior🔖

Oli mi platiti tiket , gg PSG i AEK ?

marko
Gost
marko

Vučiću ti si dovolj o pametan valjda da upamtiš….sverinje u CG je tcoj đed oteo od moga đeda

Gibanica
Gost
Gibanica

Ovako kad procitamo naslov , napisan je da na navede na neke pravce razmisljanja , ali malo ko razmislja da je kod njih SEKULARIZAM talac u sopstvenoj drzavi zajedno sa Vučićem koji im ne smije nista . I nisu oni za njega nikakva svestena lica , nego zmije u mantijama , sto i jesu , barem ovi glavni i podglavni… Više »

Nik
Gost
Nik

SJAŠI, bolan više!!

FENIKS
Gost
FENIKS

GADE! OKUPATORSKI

Moje Ime
Gost
Moje Ime

Platićete poreze na vile, apartmane i za razne firme? Zašto? Spominjete svetinje …. pa kažite gdje i ko “napada ” svetinje ? I VI ćete da ih branite? Vi ne znate da branite, vi znate samo da napadate, pod uslovom da je u pitanje nejač. A napadate lažima i tenkovima… Nego, šta je sa Kosovom? Vidim potpisujete neke sporazume sa… Više »

Gibanica
Gost
Gibanica

Niko ti ne traži da plaćaš za ‘ svetinje ‘ , koje gledas kako neke vrste fabrike para iz kojih iznesete 30 miliona eura neopoporezovanog novca , nego su ovo u pitanju ‘ sveti hoteli’ i ‘ sveti stanovi ‘ . A to da ces placat sve sto placaju drugi , oces ,navikni na to , caak i za ovih… Više »

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Ti bi da kupis Crnu Goru…e pa nece moci…

Amfi
Gost
Amfi

Hehehe licmjerko opet se ulizuje !!! Odkad su hoteli i stanovi i ostali biznis svetinja ??? Zar ja da platim porez na imovinu ili zaradu a Spc da joj bude oprošteno ? Ne odnosi se na crkvu i hramove .

Hajduk
Gost
Hajduk

Zatvorite se više u svoj obor Aleksandre.

xyz
Gost
xyz

Treba im oprostiti porez,samo neka idu iz okupiranih objekata. Ako bi platili porez dokazali li bi da drzava priznaje da je to njihovo,lukav potez Vucica.

VanzemaljacPG
Gost
VanzemaljacPG

VUČIĆU…………. Znas:)

Mitar
Gost
Mitar

Kako ce tek narod is Srbije da bude zadovoljan kad bude placao a ovi imaju vise para no drzava Srbija!!! Kakvi bravi sto je ovo???

dejan
Gost
dejan

Dakle, oni smatraju da je crkvena imovina njihova koju su stekli tako što su instalirali svoju crkvu u Crnoj Gori. Nijesu tu imovinu ni platili, ni naslijedili, niti im je poklonjena a nijesu je dobili nekom zakonskom odlukom. Sjećate li se kako su JAT proglasili za državno preduzeće koje je zbog toga po njihovom zakonu postalo vlasnika aerodroma u Podgorici… Više »

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Oglasio se ŠIZOFRENIČAR!

Crni panter
Gost
Crni panter

Koje to svetinje hoce da vam uzmu?Crnogorske? Hajd ne avetaj vise nego se bavi Krusikom, proizvodnjom organske hrane (marihuane) i ostalim tvojim aferama….

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

iz tvog dzepa sigurno….dobro bi bilo da platis na sledecim izborima …u istoriju polako

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Voljeli ga ne voljeli od kompleksa ste oboljeli😂😂😂

LSCG
Gost
LSCG

Ne treba..platite ratne odstete za Hrvatsku,Bosnu,Kosovo..za razrusene domove djeci koje ste ostavili bez roditelja,krova nad glavom,izgubmjenog djetinjstva,mladosti..njima platite…Nase ne trebate,samo dalje od nas

Montenegro
Gost
Montenegro

ODLIČNO

Srbin MNE
Gost
Srbin MNE

Bravo preśedniče! Odma uplati prvu ratu za za 300 traktora.

Aca
Gost
Aca

Kako se salimo sa njima. Jos ce da nam daju pare, jos cemo da im uzmemo svetinje.

mujo džeger
Gost
mujo džeger

bogami vučko ima može se, u novembru prošle godine naredio je da se kupi desetine tona zlata, sada je na skoku cijen zlata zaradio nekoliko meleona

Sutomore
Gost
Sutomore

Obeca si da ce svaka skola imati sapun za djake i laza si

Цар🇷🇺Романов
Gost
Цар🇷🇺Романов

Хехе, ево су и њему продали причу да је наплата пореза везана за нешто друго а не за некретнине, станове, хотеле …

TGD
Gost
TGD

BRANIO SI KNIN I SLAVONIJU PA KOSOVO I METOHIJU SAD I KOD NAS POKUSAVAS DA SE MIJESAS AJDE POLAKO U SVOJ PASALUK

marius
Gost
marius

A da vele čoče ovizi iz MCP da nije greška do nji. Česa ima ti da plaćaš, ili je ovo ipak još samo jedan dokaz, kolko nešto ne štima medju vama.

Aloalo
Gost
Aloalo

Vucicu postoje granice! U svoj atar.

Mitar
Gost
Mitar

Kakav demagog. Svetinje su Crnogorske i gradili su ih Crnogorci dok ste vi imalo pravilo prve bračne noći. Dosta više sa tim fašističkim izjavama.

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Njega više boli sto njega Milo ne pominje,nego ga ignoriše,nece da se spusti na njevog nivo,a ovaj bi rado da malo razmijeni oštrih riječi sa njim..e moj Vučiću,Ti si jos u prvom razredu,a Milo je 50 godina ispred vas svih iz regiona! Voljeli ga,ne voljeni,svi se njemu divite!

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Je li neko njega nesto pitao? Šta hoće ovaj? Platiće dug mitropolija koja je u Crnoj Gori i koja pripada Crnoj Gori,pa kako god se zvala i kod god njoh upravaljao! Ti svog posla!

Ljubo
Gost
Ljubo

Nijesu to vase svdtinj vec CRNOGORSKE sjasite vise

Istina
Gost
Istina

Boli vas dusa sto crkvi ne mozete nista😂😂😂😂

Miso mne
Gost
Miso mne

Hvala uzviseni ali ne treba…
Imam nas dovoljno i ovamo da ako treba da se plati dug…
Zasto sve mora politicki da se povuce!!!
Pa NE DAM SVETINJE ali nam ne treba podrska sa strane.
Evo se u svoje lično ime zahvaljujem i hvala vam ali nam ne treba pomoc.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Daces ih ti prvi.

Miso mne
Gost
Miso mne

Vama eh brate tesko

Mestar
Gost
Mestar

Ali jednu stvar nikako da shvatite, jeste da su te svetinje i hiljade hektara zemljista i hotela bile u privatnom vlasnistvu popova mafijasa iz Srbije i Crne Gore nakon sto su ih devedeseth godina ilegalno prepisali na svoje ime, a nakon ovog zakona ce upravo biti u vasem nasem i mojem vlasnistvu, kao sto je i bilo za vijek vijekova… Više »

Krsto
Gost
Krsto

Ko ne platio porez bolje da se nije ni rodio… ko ne prihvatio bez pogovora poreske obaveze da Bog da mu zivome…😅😅😅😅😅😅😅😅

vivica
Gost
vivica

@ Krsto, ma svaka ti je kao Amfijeva….

Nera
Gost
Nera

Ne vjeruju ovi u boga Krsto,glavnoga im na Cetinje zovu Sotona.

eu kolonija
Gost
eu kolonija

hvala srbiji. ipak je ljubav jača od mržnje I destrukcije

Pljevljak
Gost
Pljevljak

To nije ljubav to je kupo-prodaja

Pljevljak
Gost
Pljevljak

To nije ljubav to je kupoprodaja.

Šumadinac
Gost
Šumadinac

Plati ti Vučiću iz svog džepa. Ne diraj državni, tj novac od naroda.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Zašto bježe svi od vas vučiću?!

Aristotel
Gost
Aristotel

DEMAGOG

knn
Gost
knn

Sta imas ti da pomazes kome nesretnice ,nesretnice zbog toga sto svojatas tudje. Neka se stide svi oni od svestenstva do politickih partija i institucija CG koji su ti dali mogucnost tebi i Srbiji da svojatate vjekovno nasljedje CG iCrnogoraca.

Pljevljak
Gost
Pljevljak

Platices ti kao tvoji prethodnici odlaskom u Hag

NBA-NK
Gost
NBA-NK

PLATITI,NEGO STO! A,STO SE TICE SVETINJA ONE SU CRNOGORSKE,I PUTUJ “IGUMANE VUCICU”,NE BRINI ZA MANASTIRE JER SU ONI VLASNISTVO CRNE GORE!

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Gledate nam dom dje gori
Kojemu ste vatru dali
Gledajte ga i smite se
Dok se i vas ne zapali…

Правда
Gost
Правда

Браво Вучићу!Живела Краљевина Срба,Хрвата и Словенаца!

Send this to a friend