Region

Vulin: Marihuana neće biti legalizovana u Srbiji dok je Vučić njen predsjednik

Aleksandar Vulin (Foto: TVN1)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da u Srbiji, dok je Aleksandar Vučić njen predsjednik, marihuana neće biti legalizovana, te da će biti uhapšeni svi oni koji se bave narkoticima, pa i sa jednim džointom.

“Ne vjerujem u podjelu na lake i teške droge. Ja vjerujem u stepenice kada su narkotici u pitanju,  kreneš od marihuane završiš na igli. Uvijek ću u parlamentu ako se to postavi kao tema glasati protiv legalizacije marihuane“, rekao je ministar Vulin za TV Pink, a prenosi MUP Srbije u saopštenju.

Ministar je, kako se navodi, objasnio da Кomisija za narkotike Ujedinjenih nacija marihuanu nije skinula sa liste narkotika, već da ju je samo prebacila iz jedne kategorije u drugu, te da se još uvijek nalazi na listi opojnih droga.

Govoreći o rezultatima rada pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, naglasio je da je zadovoljan i ponosan na rezultate koji su ostvareni u borbi protiv organizovanog kriminala i mafije pa dodao da se policija jednakom snagom bori i protiv uličnog kriminala.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
VjernikBeharovic serifmariusDolina Bogova
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vjernik
Gost
Vjernik

Ti si naduvan ko žaba.

marius
Gost
marius

Nadamo se iskreno da nece jos dugo bit predsjednik Srbije, ne zbog marihuane, vec za dobro zemlje Srbije, i vas cijelog regiona.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Ne Jel ? A u Srbiji nikad vise marihuane od kad postoji .

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

HOCE vulin i marihuana i kokain
Kako ti je tetka salje li para da kupis JOS jedan stan ?

Send this to a friend