SAD

Tramp “utješio” guvernera Guama: Ne brini, bićeš poznat

Dok se odnosi između Trampa i Sjeverne Koreje sve više podgrijavaju, američki predsjednik je pozvao guvernera Guama kako bi ga uvjerio da ima potpunu podršku SAD.

Pjongjang je ove nedjelje prijetio ovom pacifičkom ostrvu koje pripada teritoriji SAD, što je međunardona zajednica oštro osudila.

Tramp i Džon Keli su pozvali telefonom guvernera Edija Bazu Kalvu kako bi ga uvjerili u podršku SAD i u to da su ljudi u potpunosti bezbjedni i da predsjednik stoji uz njih sto posto.

“Gospodine predsjedniče, kao guverner Guama i kao američki državljanin nikad se nisam osjećao bezbjednije kao sad sa vama na čelu države”.

“Ne brini ni o čemu. I Edi…Moram ti reći da ćeš postati poznat svuda u svijetu jer svi pričaju o Guamu i o tebi. Vaš turizam će sad sigurno napredovati”, rekao mu je Tramp preko telefona.

Uprkos garancijama predsjednika Trampa, Guam je ipak obavijestio svoje građane šta treba da rade ukoliko dođe do nuklearnog napada, piše Russia today.

:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
kosmička pravda
Gost

žao mi je, nijesi prošao, ali molim te snimi CD

Ljuta
Gost

hehe Tramp je Car….

manfred
Gost
Opet suplja prica i pumpanje snage “neprijatelja” tako da stari USA moze da ukrsti koplja sa budalastim rezimom Sjeverne Koreje i budu heroji pa snimaju filmove pa veterane pa CIJ-a i sve ostale Technicollor idiotizme prizme. Nesrece su napravile rakete i testirali ih u vertikalnoj putanji, bez tereta, navoda a kamoli dometa i preciznosti – iz gologa straha. Nemaju te… Više »
wpDiscuz

Send this to a friend