Igrice

Legendarni Pokemoni dolaze na Pokemon Go

Ako ste među onima koji su i dalje aktivni u lovu na Pokemone, za vas imamo dobre vijesti. Ovog vikenda u Pokemon Go napokon dolaze i legendarni pokemoni.

Na velikom Pokemon Go Festu u Chicagu lovci bi trebali moći loviti neke od legendarnih pokemona koje su igrači zazivali od početka.

Za one koji nijesu upućeni u nijanse Pokemona, pojasnićemo kako se legendarni Pokemoni ponašaju od klasičnih. Prije svega, ne možete ga pronaći na ulici, već ga možete jedino osvojiti u bitci.

Mnogo su snažniji od klasičnih Pokemona te ih nije moguće ostaviti ili zamijeniti za drugog Pokemona.

Zanimljivo je kako će i ostali igrači dobiti priliku upotpuniti svoju kolekciju legendarnim primjercima, ali samo ako festival u Čikagu prođe dobro.

Međutim, čini se kako to baš i nije bio slučaj. Naime, igrači koji su se kvalifikovali dobili su 48 sati prije samog događaja informaciju o tome gdje će se i kad legendarni Pokemon pojaviti.

U parku u središtu Chicaga okupilo se nekoliko desetaka hiljada ljudi i odmah su nastali problemi. Igrači se nijesu mogli registrovati, aplikaciija im je javljala grešku, a svoje su nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama.

Send this to a friend