Igrice

Povratak korijenima: Kultna igra Need for Speed se vraća u godini jubileja

Trkačkih igara ima od kad je svijeta i vijeka, raznih tipova, imena i kvaliteta, ali da se ne lažemo, kada pomislimo na “trkačine”, prosto nam je u 90 odsto slučajeva prva asocijacija Need For Speed serijal.

Za razliku od legendarnih NFS igara iz prošle decenije, u ovoj je NFS uglavnom zakazao što se tiče kvaliteta. To se odrazilo i u broju igara, koje su sve češće preskakale godine.

Posljednja igra Need for Speed Payback iz 2017. godine, bila je poprilično razočarenje za publiku, pa je napravljena skoro trogodišnja pauza. Ipak, EA nam javlja da se NFS vraća.

Ove godine Need For Speed slavi 25 godina postojanja i zbog kažu da im je veoma važno da se vrate “korijenima” i da sagledaju šta NFS predstavlja za njih, ali i prije svega šta NFS predstavlja fanovima.

I zato kažu da i pored toga što sa lepim uspomenama gledaju u prošlost, žele da isto tako ambiciozno gledaju u budućnost i donesu nove igre u serijalu na koje će da budu ponosi i koje će igrači da vole.

Osim informacije da novi NFS stiže kasnije ove godine, drugih za sada nema, tako da nam ostaje da sačekamo neku zvanučnu najavu u vidu trejlera, i da se nadamo da ćemo dobiti kvalitetnu igru, bez previše mikrotransakcija.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
xox
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
xox
Gost
xox

nfs underground 3

Send this to a friend