Medicina

Žena u desetogodišnjoj komi rodila bebu

Neočekivani porođaj žene, koja se najmanje 10 godina nalazi u trajnom vegetativnom stanju u bolnici i Finiksu, natjerala je policiju Arizone da pokrene istragu o tome kako je ostala u drugom stanju.

Iz bolnice Hacienda HealthCare nisu željeli da otkriju detalje vezane za čitav slučaj, ali su potvrdili da se „duboko uznemirujući incident“ zaista desio.

Televizija CBS prenijela je da je beba rođena 29. decembra i da je zdrava, kao i da bolničko osoblje nije bilo svjesno da je žena trudna.

Uprkos tome što identitet majke nije saopšten, lokalni mediji prenose informaciju da se ona u bolnici nalazi najmanje deset godina, nakon što je ostala u trajnom vegetativnom stanju od skoro fatalnog incidenta utapanja.

Portparol policije Finiksa rekao je da je pokrenuta istraga, ali nije davao nikakve dalje detalje.

Od kada se porođaj desio, bolnica je pooštrila mjere bezbjednosti pacijenata, a muško osoblje u sobe sa pacijentkinjama može da uđe samo u društvu ženskog člana osoblja.

Iz bolnice su poručili da sarađuju sa policijom da se razriješi ovaj „incident bez presedana“, kao i da revidiraju sopstvenu praksu, protokole i osoblje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bob
Gost
Bob

Kakvih monstruma ima,daleko bilo!

Duško
Gost
Duško

U kom je stanju beba?

Hirurg @#$%
Gost
Hirurg @#$%

Haha,noćna dežurstva ovo,ono.Možda je bolničar pokušao na ovaj fenomenalni način da je povrati iz kome.Ja uvek kažem,treba uvek biti uporan.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ko joj je ovjerava knjizicu kad je u komu 10 godina?

Butko
Gost
Butko

Pa, je li bila 10 godina trudna?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ovo ko u onom filmu Kventina Tarantina cini mi se Kill Bil. Ah ta Amerika.

Trol
Gost
Trol

Ada dnk testiranje sv9m muskom osoblju ineto krivca… nije toliko tesko

Gost
Gost
Gost

Daleko bilo…

Send this to a friend