Telefoni

Još samo dva dana: Novi iPhone ne daje ni traga ni glasa

Kompanija Apple najavila je da će, na konferenciji zakazanoj za 15. septembar, predstaviti nekoliko novih proizvoda. Međutim, izgleda da neće biti novih iPhone uređaja do oktobra, a 159. će biti predstavljeni novi Apple Watch i novi iPad. Šta za sada znamo o njima?

Ako je sudeći po raznoraznim insajderima, Apple Watch Series 6 trebalo bi da ima bateriju većeg kapaciteta neko prethodnici. Neće imati Force Touch opciju, ali če biti nekih drugih osvježenja u okviru WatchOS 7.

Mogli bismo na konferenciji da vidimo i još jedan pametni sat Apple kompanije, koji bi imao pristupačniju cenu (vjerovatno i skromnije karakteristike, ili bar malo drugačiju namenu).

Drugi uređaj koji bi trebalo očekivati jeste osvježeni iPad Air. Dijagonala ekrana iznosiće 10.8 inča, a displej će se protezati od ivice do ivice. Touch ID senzor će najvjerovatnije zamijeniti otisak prsta.

Neke od inovacija biće, naravno, novi čipset, zatim USB-C port i magnetni konektor. Uprkos svemu, čini se da iPhone još nećemo vidjeti.

Ipak, bolje išta nego ništa – naročito zbog toga što ova najava konferencije stiže nakon što je Apple nedjeljama držao svoje korisnike u blaženom neznanju. Nagađali smo datume, dane, uređaje… tome još definitivno nije kraj, ali se čini da je sada ipak to to.

Send this to a friend