Telefoni

Kako da provjerite da li vas je neko blokirao na WhatsApp-u

Niko ne bi volio da završi na nečijoj blok listi. Srećom, postoje laki načini da provjerite da li vas je neko blokirao na Whatsapp-u.

Ako sumnjate da vas je neka osoba blokirala, prvo što bi trebalo da uradite jeste da provjerite kada je osoba posljednji put viđena na WhatsApp-u (last seen).

Ako to ne možete da vidite, moguće je da ste blokirani. Međutim, ovo važi samo za one osobe za koje znate da nemaju običaj da isključuju tu opciju. U suprotnom, moguće da je osoba jednostavno isključila “last seen” pa nije do vas, već niko ne može da vidi kada je posljednji put bila aktivna.

Sljedeće što možete da proverite jeste profilna slika osobe sa kojom želite da se dopisujete. Ako je osoba već neko vrijeme nije promijenila, a do sada je često mijenjala, moguće je da ste blokirani i da vidite samo posljednju fotku koju je osoba objavila prije nego što ste završili “na bloku”.

Sledeći način provjere je malo direktniji. Pokušajte da pozovete osobu za koju mislite da vas je blokirala. Ako ste blokirani, poziv preko aplikacije nećete moći da uspostavite.

Na kraju vam još preostaje da pokušate da ubacite osobu u neku grupu. Ako dobijete obavještenje da je to nemoguće, žao nam je – gotovo sigurno ste blokirani.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Tito i ja
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tito i ja
Gost
Tito i ja

Bole nas brige ko nas je blokirao.

Send this to a friend