Telefoni

Najnovija iPhone 11 serija telefona u Telenoru

iPhone 11, iPhone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max najnoviji su Apple-ovi mobilni uređaji koje će Telenorovi korisnici moći da rezervišu od danas putem sajta www.telenor.me.

Početak prodaje i prve isporuke prestižnih uređaja kompanije Apple počinju od 25.oktobra.

Novu iPhone 11 seriju karakterišu napredne performanse, poput trostruke kamere koja se prvi put javlja na nekom Apple-ovom uređaju. Modeli iphone 11 Pro i iPhone 11 Pro Max imaju po tri kamere, jednu više u odnosu na iPhone 11.

Treća kamera omogućava dodatno zumiranje i dizajnirana je za fotografisanje portreta.

Sve tri kamere imaju po 12 megapiskela i podržavaju mnoštvo naprednih funkcija, kao što su pametni HDR mod i noćni rezim fotografije, funkciju koja se automatski uključuje za fotografisanje pri slabom osvjetljenju.

Nema potrebe za blicom, boje su prirodnije, a fotografije svijetlije.

Svi modeli imaju unaprijeđene aplikacije za obradu fotografije i videa, uz mogućnost snimanja videa u 4K rezoluciji.

Kvalitet baterije je značajno poboljšan, pa tako baterija modela 11 Pro Max traje čak pet sati duže u odnosu na model XS Max.

Brzo punjenje i još napredniji operativni sistem samo su još neke od karakteristika novih modela, u kojima će uživati ljubitelji napredne tehnologije i savremenih digitalnih servisa, dostupnih u Telenor mreži.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Najdem
Gost
Najdem

Sacekajte malo sa tom rezervacijom.

Blok V
Gost
Blok V

Ajfon je nekada bio dobar, prevaziđen je. Fale se kao da je vodootporan i navode na koliko i kako a ako se skvasi ne prihvataju garanciju i u ovlašćenom servisu ni na mjestu đe ste ga kupili. Gotovo da vam se smiju kad ga donesete

Bole
Gost
Bole

Inspekcija prijatelju. Ako ne radi po specifikaciji, a nisi ga fizicki ostetio, tuzi ih i ne mozes spor izgubiti.

Blok V
Gost
Blok V

Kažu tako je da smo napisali da u laboratoriji aparat može pod vodu, ali nismo napisali da dajemo garanciju na to. Na foliranti obični

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Koja cijena

Send this to a friend