Telefoni

Naredne godine stižu čak četiri 5G iPhone-a?

Apple je preskočio implementiranje 5G tehnologije na posljednjoj generaciji svojih telefona.

Za kompaniju ovo ima smisla jer je tehnologija relativno nova, a Apple je obično poznat po tome da koristi već isprobanu i testiranu tehnologiju (kompaniji je bilo potrebno izvjesno vrijeme da implementira i 4G). Međutim, očekuje se da će tokom 2020. godine Apple konačno prihvatiti 5G.

Ovo je ranije sugerisao i analitičar Ming-Chi Kuo, koji ističe da bi Apple tokom 2020. godine mogao objaviti do tri 5G iPhone-a. Međutim sada prema navodima Dana Ivesa, Wedbush Securities analitičara, Apple bi mogao objaviti i četvrti 5G iPhone tokom naredne godine. Za sada nije poznato koji model bi ovo mogao biti, tako da trenutno djeluje neobično broj koji ovaj analitičar predviđa.

Naredne godine ćemo vidjeti naslednike iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max telefona, ali se takođe pojavljuju i glasine o objavi iPhone SE 2 modela. Međutim, s obzirom na to da se očekuje da ovaj model bude svojevrstan “budžetski” iPhone, ne očekuje se da će Apple u njega implementirati 5G podršku. S druge strane, implementiranje mreže naredne generacije bi telefon moglo načiniti primamljivijim korisnicima.

U svakom slučaju, navedene informacije je potrebno uzeti sa rezervom jer je još uvijek rano govoriti o konkretnim planovima koje Apple ima za narednu godinu.

5

avatar
1000
5
0
0
 
3
JorgaAtosPodgoricaThorFilip
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jorga
Gost
Jorga

Što ne kažete da nema ko da to reši i izmisli pa ste morali Kineze stisnuti i naterati ih da vam Huawei dozvoli da pristupite 5G čipu i tehnologiji, svako ko nema znanje, mora da ukrade na silu ili kupi, a vi kradete ucenjivanjem…

Atos
Gost
Atos

Ta marka “IPhone loš telefon, tako mi se pokazao. Što je noviji model to je gori telefon

Podgorica
Gost
Podgorica

IPhone najgori telefoni, posebno ko ih kupi preko T-coma

Thor
Gost
Thor

Mi u CG smo i dalje na 3G, znaci 5G kod nas za nekih 20-tak godina. A sto je najjace, tek su sad poceli da pokrivaju Budvu, Kotor i H. Novi sa 4G mrezom. Zavrsetak radova tj postavljanja opreme i pustanja u rad mreze se ocekuje krajem 2025-te godine. Tek 20% teritorije je pokriveno 4G mrezom, a oko 75% 3G… Više »

Filip
Gost
Filip

Ko se misli da uzme iPhone, da zna jednu stvar, mnogo loš telefoni i poneko ga i dalje kupi jer su nekada bili dobri, pa računaju da su i sada dobri. Na pr ako se skvasi ne važi mu garancija i ako može da piše da je otporan na vodu

Send this to a friend