Telefoni Uz rezervaciju do 1. oktobra, na poklon Galaxy Fit2 pametna narukvica i Clear Standing Cover maska

Novi Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE) u ponudi Telekoma

Korisnici Crnogorskog Telekoma mogu preko sajta www.telekom.me da rezervišu novi flagship model Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE), koji donosi premijum korisničko iskustvo dostupno još većem broju korisnika. Svi koji do 1. oktobra u Telekomu rezervišu Galaxy S20 FE, na poklon dobijaju Galaxy Fit2 pametnu narukvicu i Clear Standing Cover masku za ovaj pametni telefon.

Iz korejske kompanije ističu da ovaj telefon objedinjuje odabrane karakteristike Galaxy S20 serije – super smooth scrolling displej, kameru koja radi uz pomoć vještačke inteligencije, napredni čipset, hiper-brzu konekciju, cjelodnevnu bateriju, prostor za skladištenje sa mogućnošću proširenja, kao i premijum dizajn.

Galaxy S20 FE dolazi sa kamerom profesionalnog ranga, uz selfi kameru od 32MP, sa tehnologijom koja omogućava instant snimanje vrhunske fotografije za društvene mreže. Uz velike vizuelne senzore koji uključuju multi-frame obrađivanje slika, korisnici sa lakoćom mogu da snimaju fotografije bogate bojama, čak i u uslovima slabog osvjetljenja.

Kako je pametni telefon u centru svakodnevnog života korisnika, sve treba da pruža besprekorno iskustvo – od dizajna do performansi. Zato je Samsung u novi Galaxy S20 FE ugradio napredni procesor i 6,5-inčnim Infinity-O Super AMOLED displej. Takođe, Galaxy S20 FE povezan je sa ostalim proizvodima iz Galaxy ekosistema, poput Galaxy Buds Live bežičnih slušalica i Galaxy Fit2 pametne narukvice.

Galaxy S20 FE pametni telefon opremljen je i snažnom baterijom od 4.500 mAH, koja zahvaljujući kapacitetu i superbrzom punjenju svakom korisniku omogućavaju da radi ono što voli, bez ikakve brige o trajanju baterije.

Kako bi odrazio lični stil korisnika, Galaxy S20 FE dolazi u više različitih boja, usklađenih sa ključnim elementima dizajna sofisticirane Galaxy S20 serije. Boje u kojima će S20 FE biti dostupan u Telekomu su Nebesko crvena, Nebesko ljubičasta, Nebesko zelena i Nebesko plava. Takođe, materijal od koga je napravljen ovaj premijum uređaj maksimalno smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlja.

Iz Samsunga poručuju da je „Galaxy S20 FE najnoviji član Galaxy porodice koji označava početak novog načina pružanja Samsung inovacija još većem broju korisnika“.

Korisnici Telekoma novi Samsung Galaxy S20 FE mogu rezervisati uz određene tarifne pakete i na rate, a više informacija je dostupno na sajtu www.telekom.me.

Send this to a friend