Telefoni

Samsung Galaxy S10 imaće šest kamera i ogroman ekran

Samsung bi krajem februara sljedeće godine trebalo da predstavi nove Galaxy S10 telefone, a prema svemu sudeći stiže veliki talas promjena za njihove telefone.

Ipak se radi o jubilarnom modelu, a posebna varijanta trebalo bi da bude pravi tehnološki monstrum, objavio je Wall Street Journal.

Telefon poznat pod kodnim nazivom Beyond X imaće tako 6,7-inčni ekran, čak šest kamera i 5 G podršku.

Osim njega, Samsung bi trebalo da ima još tri standardna S10 modela s ekranima između 5,8 i 6,4 inča, a oni će dobiti između tri i pet kamera.

Nakon ovih telefona koje bi trebalo da vidimo na sajmu u Barseloni, Samsung bi tokom marta trebao predstaviti i konačnu verziju svog preklopnog telefona sa savitljivim ekranom.

Uz to, telefoni će, prema glasinama, imati i različite tipove “zuba” na vrhu ekrana kako bi mogli da dobijemo više prostora za ekran, odnosno ne bi trebalo da budu na svim modelima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rade007
Gost
Rade007

6 kamera jemarketinški trik. Ja imam 3 kamere na telefonu i slike nijesu bolje nego kod telefona sa jednom kamerom.

Leo
Gost
Leo

Ne kapiram kakvu funkciju ima tih ostalih 5 kamera al aj dobro

Rajko
Gost
Rajko

Dobijanje 3d efekta i oštrina slike. Kao što je navigacija preciznija što više satelita određuje lokaciju auta. Naravno, ostaje pitanje da li nam to treba. Kome ne treba, kupi neki drugi, jeftiniji telefon bez te mogućnosti.

-Muljavi-
Gost
-Muljavi-

Šest kamera,definitivno su skrenuli s puta

Send this to a friend