Telefoni Praksa će biti pšromijenjena

Samsung ukida Galaxy S i Note

Godinama unazad Samsung je u februaru ili martu predstavljao novu liniju Galaxy S telefona, dok je nova generacija Galaxy Note telefona predstavljana tokom ljeta. Ako je vjerovati glasinama koje su se nedavno pojavile, ova praksa će uskoro biti promenjena.

Tokom jedne od prethodnih konferencija za novinare posvećenoj Galaxy S10 seriji, zvaničnici iz Samsung-a su izjavili sumnju da će se sljedeće godine pojaviti Galaxy S11. Drugim riječima, budući Galaxy S telefoni će se najvjerovatnije drugačije brendirati.

Iz kompanije su takođe stigle informacije da je okrugla brojka u imenu aktuelne S serije zgodno vrijeme da se izvrši unificiranje brenda, a nezvanično se pominje da bi se to uradilo potencijalnim spajanjem Galaxy S i Galaxy Note linija proizvoda.

Ova odluka definitivno ima smisla. Kada su se pojavile Galaxy S i Galaxy Note serije, postojala je jasna linija razdvajanja između njih, piše Phone Arena.

Vremenom, naročito nakon pojave Galaxy S6 i Galaxy Note 5 modela 2016. godine, razlike su se toliko smanjile, da su postala jasna preklapanja između ove dvije linije.

Danas možemo da kažemo da je Galaxy Note u suštini Galaxy S sa dodatom S Pen olovkom.

Najvažnije je da je pored potrošača i Samsung shvatio tu činjenicu.

Još uvijek nema zvaničnih potvrda da će se ovo spajanje brendova zaista desiti, ali po svemu sudeći u kompaniji se ozbiljno razmišlja o tome.

Među nezvaničnim imenima za nasljednika ove dvije linije proizvoda pominje se Galaxy One linija koja bi mogla da ugleda svjetlost dana tokom 2020. godine.

Naravno, suviše je rano da bismo znali da li će svi modeli potencijalne nove linije Galaxy proizvoda imati S Pen.

Takođe, ne zna se ni kada će biti vrijeme za predstavljanje to nove linije, a prostor koji eventualno nastane zbog neobjavljivanja novog S ili Note modela možda će se popuniti predstavljanjem druge generacije Galaxy Fold telefona.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lakše je
Gost
Lakše je

U stvari, sve postojeće mkdele mogu spojiti u 3 modela. Razlika je uglavnom u veličini ekrana i, srazmjerno tome, cijeni. Memorija svakog modela je više nego dovoljna za najveći broj korisnika.

Send this to a friend