Telefoni ŠKOLA JE LAKA ZA ĐAKA PRVAKA

Za bezbrižan početak besplatan pristup digitalnim udžbenicima

Kompanija M:tel je za sve đake prvake u Crnoj Gori i njihove učitelje i učiteljice obezbijedila besplatne digitalne udžbenike putem aplikacije i sajta www.uci.me. Za sve koji žele obezbijediti najpovoljniji tablet uređaj, u M:tel-u od sjutra mogu kupiti vrhunski tablet marke Huawei T3 10 Lite i to po cijeni od samo 12,9 eura mjesečno.

Uz učenje i zabavu koju pružaju besplatni digitalni udžbenici, svi kupci tablet uređaja dobijaju svakog mjeseca po 50GB Interneta po najvećoj brzini za surfovanje. I to nije sve jer svakog mjeseca tokom dvije godine trajanja ugovora M:tel je obezbijedio još dodatnih 100GB Inteneta za pristup aplikaciji MOVE TV, koja omogućava bogat izbor super crtaća i najbolje TV sadržaje. Važno je istaći da korisnik kupovinom tableta i potpisivanjem ugovora na 24 mjeseca dobija dvije SIM kartice koje mogu dijeliti Internet resurse.

Nakon potrošenih 50GB Inteneta po maksimalnoj brzini, Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64kbps. Za pristup MOVE TV aplikaciji potrebno je da korisnici preuzmu aplikaciju Moj M:tel sa Google Play prodavnice i kreiraju nalog. Nakon toga, preuzimaju MOVE TV aplikaciju sa Google Play prodavnice. Aktivacja 100GB Interneta za MOVE TV vrši se slanjem SMS poruke “MOVE TV AKTIVACIJA” na broj 14555. Instrukcije o pristupu digitalnim udžbenicima korisnik dobija nakon registracije putem sajta uci.me. Akcija traje do isteka zaliha. Aktivacija postpaid kartice plaća se 6 eura.

Iz M:tel-a podsjećaju da je ponuda tableta po cijeni od samo 12,90 eura, uz sve resurse predviđene ugovorom na 24 mjeseca, veoma atraktivna i za đake starijih razreda, kao i za studente.

U kompaniji M:tel su mislili na sve, pa ukoliko želite kupiti pametni telefon, izdvojili su pet modela koji su po najpovoljnijim cijenama dostupni uz posebno kreiran postpaid paket Urban Neo M+. U okviru ovog paketa omogućeni su neograničeni razgovori i poruke ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i 10 GB mobilnog Interneta.

Uz Urban Neo M+ paket dostupni su sljedeći modeli telefona: Xiaomi Note 8 čija je mjesečna rata samo tir eura, a za Huawei P Smart Z 6 eura. U ponudi su i Samsung Galaxy A20 e za koji je mjesečna rata svega dva eura, potom Galaxy A50 po cijeni osam eura i Samsung Galaxy Note 10 Lite po cijeni 24 eura mjesečno.

Pored svih ovih benefita, omogućen je i besplatan pristup digitalnim udžbenicima na platformi uci.me. Instrukcije o pristupu digitalnim udžbenicima korisnik dobija kao i u slučaju kupovine tablet uredjaja, dakle nakon registracije putem sajta uci.me.

Akcija traje do isteka zaliha, a ugovor se potpisuje na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća šest eura. Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe u romingu.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici M:tel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
zoranCrni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crni
Gost
Crni

12.9 mjesecno x 24 rate…i to ispadne jeftino😀😀😀😀

zoran
Gost
zoran

Malo bolje se informisi pa pametuj

Send this to a friend