Love & Sex Posvećeni su, inteligentni, nisu gadljivi...

Izaberite muškarca koji ima mačku

Na momke sa mačkama više nećete gledati isto, a Cosmo otkriva zašto.

1. Momci koji imaju mačke su inteligentni. Nećete vjerovati, ali rađena je studija u kojoj su testove inteligencije ispunjavali vlasnici pasa i vlasnici mačaka i pogodite koja je grupa imala bolje rezultate!

2. Momci koji imaju mačke nisu gadljivi. Naučeni su na čišćenje mačjeg wc-a, nije im problem da popiju iz čaše koju je njihova ljubimica maloprije polizala niti počistiti klupko dlaka koje je upravo povratila. Što znači da u slučaju vašeg gripa ili želučane viroze neće panično pobjeći iz stana od straha da se ne zaraze ili da vam ne moraju držati glavu dok povraćate. Biće tu za vas!

3. Imaju razvijene higijenske navike. Ako ste ikad imali mačku, znate kakve su one čistunci. Ne dao Bog da im jedan dan preskočite čišćenje kutije za pijesak, već će pronaći načina da vam se osvete. Zato je svaki vlasnik mačke prisiljen da održava higijenu – i svoje mačke i sebe.

4. Nisu konzervativni i ne dijele poslove na muške i ženske (baš kao ni kućne ljubimce). S takvim ćete se dečkom lako dogovoriti oko toga ko će što raditi u kući – ne po tome što je “za djevojke” a “što za frajere” po kriterijima naših strarih, već po tome što je kome lakše.

5. Sigurni su u sebe. Za početak, izdržali su podsmijeh drugova zbog udomljavanja mačke i nisu dopustili da to imalo naruši mačo imidž. Štaviše, pokrenuli su novi trend.

6. Neće se zgoziti kad mu priznate da vaš mačak spava s vama u krevetu. Jer i njihov spava s njima!

7. Konačno će vas neko sa zanimanjem slušati dok prepričavate smiješne scene s vašim mačkom.

5

avatar
1000
2
3
0
 
5
KačavendaAlessandroSakeMilicaEla
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milica
Gost
Milica

Ja bih radije onog koji ima mačora

Sake
Gost
Sake

Jadna ti

Alessandro
Gost
Alessandro

Tako je Milice!

Kačavenda
Gost
Kačavenda

Milice,uze mi riječ iz usta.

Ela
Gost
Ela

Volim macke.

Send this to a friend