Love & Sex I preljubnici slave

Jeste li čuli za Dan ljubavnika?

Dan ljubavi tj. Dan zaljubljenih, jeste 14. februar, ali danas je takođe jedan “važan” datum, a na neki način ima veze sa ljubavlju. Riječ je o Danu ljubavnika, odnosno prazniku koji slave svi oni koji su u tajnim vezama sa “zauzetim” osobama. Jednom riječju, preljubnici.

Prema istraživanju kompanije Seeking Arrangement, najvećem svjetskom sajtu za upoznavanje, Dan ljubavnika je dan kada oženjeni muškarci slave one “druge žene” u svojim životima tako što ih vode u luksuzne hotele i na romantične večere.

Kako neće moći da budu sa ljubavnicama na Dan zaljubljenih (jer će ga provesti sa svojim suprugama i djevojkama), ovako im ne neki način “izjavljuju ljubav” i daju do znanja da imaju posebno mjesto u njihovim životima.

Iako statistike pokazuju da muškarci varaju više nego žene, ipak ne može se zanemariti da postoji i značajan broj dama koje imaju afere. Kako su studije pokazale, žene su samo bolje u prikrivanju svojih “vanbračnih aktivnosti” od muškaraca. One, pak, mnogo rjeđe proslavljaju ovaj praznik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mitar
Gost
Mitar

Za preljubu je potrebno dvoje. Treba malo pisat na temu ovih nasih zena Koje ne vide dalje od nosa. Za sve je kriva ljubavnica, da ga nije Ona napadala on jadan ne bi 😂😂😂

fff
Gost
fff

koja glupost

18 plus
Gost
18 plus

Za preljubu je potrebno dvoje, ne predstavljajte ih nevinašcima.

Send this to a friend