Love & Sex I preljubnici slave

Jeste li čuli za Dan ljubavnika?

Dan ljubavi tj. Dan zaljubljenih, jeste 14. februar, ali danas je takođe jedan “važan” datum, a na neki način ima veze sa ljubavlju. Riječ je o Danu ljubavnika, odnosno prazniku koji slave svi oni koji su u tajnim vezama sa “zauzetim” osobama. Jednom riječju, preljubnici.

Prema istraživanju kompanije Seeking Arrangement, najvećem svjetskom sajtu za upoznavanje, Dan ljubavnika je dan kada oženjeni muškarci slave one “druge žene” u svojim životima tako što ih vode u luksuzne hotele i na romantične večere.

Kako neće moći da budu sa ljubavnicama na Dan zaljubljenih (jer će ga provesti sa svojim suprugama i djevojkama), ovako im ne neki način “izjavljuju ljubav” i daju do znanja da imaju posebno mjesto u njihovim životima.

Iako statistike pokazuju da muškarci varaju više nego žene, ipak ne može se zanemariti da postoji i značajan broj dama koje imaju afere. Kako su studije pokazale, žene su samo bolje u prikrivanju svojih “vanbračnih aktivnosti” od muškaraca. One, pak, mnogo rjeđe proslavljaju ovaj praznik.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
fff18 plus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
fff
Gost
fff

koja glupost

18 plus
Gost
18 plus

Za preljubu je potrebno dvoje, ne predstavljajte ih nevinašcima.

Send this to a friend