Love & Sex Kao u pjesmi Nataše Bekvalac, i u "stvarnom" životu važni su mali signali kojima pokazujete da vam se neko dopada

Mali signali su SOS za ljubav

Neki neverbalni znaci komunikaciju mogu da vam pomognu da izrazite svoja osjećanja na suptilan način, tako da nijednom od vas dvoje ne bude neprijatno.

Uspostavite kontakt očima

Kada vam se neko sviđa, prosto ne možete da ga ne gledate. Kontakt očima je jasan signal da vam se neko dopada, “otkako je svijeta i vijeka”.

Prijateljski kontakt očima traje duže od brzog “bacanja pogleda”. Takav pogled vam dozvoljava da gledate, a da ne “buljite” tako da drugoj strani bude neprijatno. Imajte na umu da je prijateljski, nešto duži kontakt očima sjajan način da “pošaljete poruku”, a da između vas ipak ostane malo neke misterije – koja je na početku sasvim u redu.

Pokažite zube

Sljedeći alat koji treba da koristite u neverbalnoj komunikaciji je osmijeh. To je definitivno jedan od najlakših naćina da nekom poručite da vam se dopada.

Takođe, osmijeh pokazuje i da ste srećni i zadovoljni sobom, a to je veoma privlačno.

Smijte se sa njim/njom

Kada možete da se smijete zajedno sa nekim, to znači da vam se ta osoba dopada, da vam je prijatno i da uživate u njenom društvu.

Još jedan trik koji “pali” su komplimenti. Upućivanje komplimenata govori da tu osobu cijenite, da vam se dopada. I nemojte mnogo da komplikujete stvari, već se držite jednostavnih stvari, nečega što je ta osoba uradila za vas, pa vam je prijalo.

Ne zaboravite da bude prirodni i vedri jer je to najlakši i najbolji način da nekome date do znanja da vam se dopada. Ne treba vam nikakav “veliki govor” koji nosi i rizik da vas ta druga osoba odbije.

Sa druge strane, kontakt očima intrigira. Vaš osmijeh je znak da vam se druga osoba dopada, a smijanjem sa osobom koja vam se sviđa šaljete poruku da ste opušteni i puni samopouzdanja u njenom društvu, da vam je veoma prijatno.

Naravno, ne treba sve zauvijek da ostane samo na neverbalnim znacima – oni vam pomažu da “ispitate teren” i utvrdite ima li šanse da među vama nešto bude, a da ne oterate drugu stranu previše ozbiljnim nastupom. A kasnije, kada se stvari među vama “zagriju”, možete da pređete na konkretniji razgovor o vašem odnosu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nasmijani 😁
Gost
Nasmijani 😁

Pokažite zube ako su čitavi i u vilici bez karijesa aaa ha ha haaa 😂🤣😄😅😆😁😁👌👍

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ili podjite u javnu kucu i zaobidjite proceduru.

awetinja
Gost
awetinja

Ti brate bez anestezije, ono baš bez.

Send this to a friend