Love & Sex Muškarci su podjednako nesigurni kao žene

Najveći muški kompleksi i laži u koje i sami vjeruju

Ako ste mislile da se samo žene opterećuju stvarima poput starosti i fizičkog izgleda, varate se! Muškarci su podjednako nesigurni oko istih stvari, a često ih se toliko stide da o njima i lažu.

Višak ili manjak kilograma

Iako žene rijetko govore da imaju više kilograma nego što zaista imaju, muškarci često povećaju tu brojku, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60 posto muškaraca smanji, a 40 posto poveća brojku kada je riječ o kilogramima.

Odlazak u salone za uljepšavanje i upotreba kozmetike

Ne volimo samo mi dobru hidratantnu kremu ili tretman čišćenja lica. Muškarci podjednako kao i žene uživaju u tetošenju u salonima ljepote, ali jedina je razlika u tome što se oni vrlo često stide da to priznaju.

Visina

Muškarci nižeg rasta često se osjećaju vrlo nesigurno u prisutnosti djevojaka u visokim potpeticama pa zbog toga ponekad izbjegavaju mjesta gdje je to uobičajen dress code.

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se isto ponekad osjećaju nesigurno zbog godina pa ih često smanje i za cijelu deceniju.

Stanje na bankovnom računu

San većine muškaraca je da bude dovoljno dobro situiran kako bi mogao da izdržava porodicu, posjeduje željeni auto i jednostavno se osjeća imućno. Uz to ide i činjenica da velik broj žena finansijska stavka privlači gotovo jednako kao fizički izgled pa nije čudno ako se muškarac osjeća nesigurno bez dodatnih finansijskih sredstava.

Seksualno iskustvo i sposobnost

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi da ostavi dobar utisak, što na društvo, što na ljepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

4

avatar
1000
2
2
0
 
4
......awetinjaMajstore!Aldijana
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
......
Gost
......

Normalan muskarac ni ne obraca paznju na ove gluposti kako da slaze sitnice,proslost je proslost da je valjala bila bi sadasnjost i buducnost,to sto ste nabrojali samo iskompleksirani ce da potenciraju nebitne su brojke ako se slazemo u krevetu,kilograme vidimo(mogu da se dotjeraju po volji),uljepsavanje prepoznajemo,visina i godine su samo brojke,stanje na bankovnom racunu manje vazno a ako smo ozbiljni… Više »

Aldijana
Gost
Aldijana

Moj bivši je bio obratno. Govorio mi je da je prije mene imao samo jednu đevojku sa kojom je spavao da bi ja kasnije saznala za 4-5. A bilo ih je još sigurno za koje ja nisam znala. No bilo bi i to dobro da me nije varao. Ne vjerujem više nijednom.

Majstore!
Gost
Majstore!

Bravo ti ga Aldijana, poklopi ih sve!

awetinja
Gost
awetinja

Imaj me u vidu, isto tako imaj u vidu da imam minus na računu, plus u kilogramima i godinama.

Send this to a friend