Love & Sex

Neke navike kod muškaraca je nemoguće promijeniti

Muškarci uglavnom ne mare za garderobu. Ali svaki ima omiljenu majicu koju nikada neće baciti, osim ukoliko se bukvalno ne raspadne na njemu.

Čitanje na wc šolji

Žene vjerovatno nikada neće shvatiti kako muškarci mogu da nakon što obave veliku nuždu nastave da sjede u “miomirisnom” prostoru još neko vrijeme čitajući stripove, piše Cosmopolitan.hr.

Navijanje za neki sportski klub

“Najvažnija sporedna stvar na svijetu” u koju se ne smijete miješati, osim ukoliko i vi niste navijač. Ljubav prema nekom timu se stvara još u djetinjstvu i vjerovatno se nikada neće izgubiti. Zato bi najbolje bilo da se naviknete na nerviranje i viku dok gleda utakmicu. Kao male pripadnice nježnijeg pola igrale su se sa barbikama, koje su bacile kad su odrasle. Muškarci su igrali fudbal i igrice dok su bili djeca i to će vjerovatno raditi zauvijek. I ne čudite se kad shvatite da je vaš partner satima u stanju da sjedi dok mu se samo prsti pomjeraju po džojstiku.

Odmjeravanje djevojaka je nešto što svi muškarci rade

Ne mogu protiv toga, prosto je jače od njih. Što je sasvim u redu, jer i žene odmjeravaju druge muškarce, ali to nekako nikad nije tema…

Muškarci sve shvataju kao takmičenje

Ukoliko je njegov najbolji prijatelj kupio novi telefon, on će odmah željeti boji. Nemojte to pogrešno da protumačite kao ljubomoru. Jednostavno su takvi.

Još jedno grozno takmičenje koje je ženama nepojmljivo jeste ko je veća “budala”. Nije važno da li je u pitanju podrigivanje, ispuštane gasova, pravljenje gluposti, uzajamno ruganje ili napijanje, važno je odnijeti te male pobjede.

Čak iako je radio duplu smjenu jedna stvar postoji za koju je svaki muškarac uvijek odmoran. Seks je uvijek prioritet, sa vama ili sa samim sobom nije važno. Može da ne stigne da jede, ali masturbacija spada u neodložive dnevne potrebe i obaveze.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Imam 7-8 majica u fazi raspadanja

Mirko
Gost
Mirko

Niđe veze.
Osim ovog “odmeravanja” naravno. 😀

●●●
Gost
●●●

Kako koji smije…nije zabranjeno samo sto zna da se istom mjerom vrace…

Bole
Gost
Bole

Zasto bi iko ikoga mijenjao? 🙂

Send this to a friend