Love & Sex Priđite joj dok je u izlasku s društvom

Osvojite je dok je okružena drugaricama

Ako želite da osvojite djevojku, svojski se potrudite da očarate njene prijateljice. Uspostavite dobar odnos sa njima i one će postati i vaše prijateljice.

SNIMITE SITUACIJU

Pažljivo posmatrajte njihovo ponašanje. Ako naginju glave jedna prema drugoj dok pričaju, to najčešće znači da su zatvorenijeg tipa i da vam neće biti lako da uđete u njihov krug. Najbolje ćete proći ako, slično kao i vi, snimaju okolinu i vrijebaju priliku za razgovor. Poželjno je i da vaša izabranica bude okružena barem sa nekoliko prijateljica kako se, ako uspijete da je “odvojite”, ne bi desilo da neka od njih ostane sama.

KRENITE U AKCIJU

Čvrst ali ne prejak stisak ruke i kratko predstavljanje ”Zdravo, ja sam…“ sasvim je OK kad se upoznajete samo sa jednom damom, ali ako tako pokušate da se predstavite cijeloj grupi, djelovaćete kao političar. Iskoristite okolnosti npr. dok igraju bilijar…

SLIJEDITE VOĐU

Kad provalite koja od njenih prijateljica vodi glavnu riječ u društvu, prvo napadnite nju. Kad biste se prvo prihvatili sređivanja stidljivice sa periferije kruga, moglo bi da vam se dogodi da vas njene zaštitnički nastrojene prijateljice brzo izbace iz igre. A teme razgovora? Držite se pravila 30 dana. Ne načinjite bajate teme koje se odnose na ono što se zbilo prije više od mjesec dana. Radije pričajte o onome što je aktuelno ili tek treba da se dogodi.

IMITIRAJTE POKRETE

Svoje interesovanje pokažite pokretima tijela a nipošto ne dodirima ili nametanjem. Ako ona klimne glavom, klimnite i vi, ako se nasmije, nasmijte se i vi. Kad okrene glavu prema sagovorniku, i vi se okrenite prema njemu. Potrudite se da saznate koje teme je privlače i navodite razgovor na sve što bi moglo da je interesuje.

FINALE

Na kraju, pitajte gospođicu na koju ste bacili oko da li bi vam se pridružila za šankom. Na osnovu njenog odgovora moći ćete da znate na čemu ste. Ako joj se zaista dopadate, biće joj drago što ste se prvo potrudili oko njenih prijateljica da biste se na kraju zaustavili na njoj. Zahvaljujući tome, neće imati utisak da vršite pritisak na nju, a vi ćete se ubuduće osjećati samouvjerenije u njihovom društvu.

10

avatar
1000
6
4
0
 
10
So & TEKILAMajaAtosSo & TEKILACg kontras
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Atos
Gost
Atos

Kad ode onaj dio kad se stavljaju ključevi od kola na sto

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ma samo je malko cupnes za ruku da se okrene i nasmijes se, ako se i ona nasmije vec si pola koraka preskocio…i mlati sto ti god padne na pamet samo se osmjehuj i ne zijevaj ka kreten. Pogled u oci, nikako u sise i slicno. Drugarice totalno na ignore. Poslije 2 minuta price daj broj telefona i cekaj da… Više »

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

može.

Cikas
Gost
Cikas

Pokazite pun novcanik, i prekocite drugarice i dubenje na glavi.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

vjeruj mi 99% njih će odbiti mahanje novcem.
ako te vidi da izlazip iz bmw ili merc zainteresovat češ je, ali razabacivanje kešom slabo pali.
što je to tako ne znam, ali je tako.

Maja
Gost
Maja

Nema nego si strucnjak @so & tekila

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

opet maja. 😘
je li ovo ovako majo?

Farmer
Gost
Farmer

Najljepše su kad predveče dolaze sa njive, onako sexy prljave i znojave…

Gen. Haftar
Gost
Gen. Haftar

Vrijebaju….vrijebaju…
ahahaha

Mićas.
Gost
Mićas.

…dok igraju bilijar… ahahahaha, može li se žensko napadat dok popunjava tiket sa drugaricama?

Send this to a friend