Love & Sex

Psihološki trikovi koji će vam pomoći da joj lakše priđete

Ako i dalje imate problem da priđete curi koja vam se dopada, možda vam savjeti Men’s health-a u tome pomognu.

OTVORITE SE PREMA SVIJETU

Možda i niste toga svjesni, ali neke od vaših svakodnevnih navika mogu da stvore određenu barijeru između vas i drugih ljudi, pa tako i kada je riječ o djevojkama. Na primjer, ako stalno imate slušalice u ušima sa poznatim namrgođenim licem, to definitivno neće privući druge ljude ka vama. Stoga se potrudite da budete otvoreniji ka spoljašnjem svijetu, uklonite te nevidljive barijere i prilazite drugim ljudima.

NE BUDITE…

Biti kul i opušten je uvijek dobar pristup kada želite prići djevojci, ali to ne znači da treba da budete preopušteni dripac, jer su lijepi maniri i ljubaznost izuzetno važni kod svake dame. S druge strane, nije poželjno biti ni previše fin, jer veliki broj žena takve stvari pomalo nervira i takve osobine više doživljavaju kao slabost nego kao vrlinu. Naš savjet vam je da nađete zlatnu sredinu i da budete svoji.

BUDITE ZABAVNI

Ne morate da budete da budete dvorska luda i skačete po stolovima, ali se trudite da drugim ljudima bude zabavno u vašem društvu. Statistike su pokazale da žene vole muškarce sa kojima će imati lijepe i zabavne momente. Zato, ako izađete u provod i uživate u tome, slobodno to i pokažite.

IZNENADITE STILOM

Ukoliko poput većine muškaraca imate standardni stil oblačenja koji furate svaki dan, ponekad je dobro unijeti neke modne promjene koje će osvježiti vašu pojavu. Žene kada primijete da muškarac svaki dan izgleda slično, u psihološkom smislu on samo postaje predvidljivi dio njene rutine. Zato sa vremena na vrijeme iznenadite sve svojim načinom oblačenja, i na taj način ćete je ne samo podsjetiti da imate stila već će to izazvati efekat iznenađenja, a to je nešto što one upravo vole.

NE ZABORAVITE KONTAKT OČIMA

To ste vjerovatno čuli ranije, ako želite da stvorite prisniji odnos, sve počinje od snažnog kontakta očima. Kada je značajno pogledate pravo u oči tako šaljete signal da ste zainteresovani za nju i da bi ste se rado bolje upoznali. Takođe, to je jedan od boljih načina da joj pokažete koliko imate samopouzdanja.

GOVOR TIJELA

Preko 90 procenata komunikacije spada u kategoriju neverbalne prirode, zato je govor tijela u psihološkom smislu izuzetno važan. Vježbajte te stvari. Gradite bliskost sa njom tako što ćete suptilno oponašati njeno držanje i njene pokrete. Zatim, kada razgovarate sa njom u stojećem položaju budite u klasičnoj opuštenoj pozi od 45 stepeni i na kraju izbjegavajte da gledate u nju preagresivno. Žene vole kontakt očima ali samo ako su sigurne i ako im je prijatno u društvu muškarca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tragikomedija
Gost
Tragikomedija

Kakav je to stav pod uglom od 45 stepeni.dako mi to upali jer nemogu nac djevojku sanse nema.

Evoks crveni
Gost
Evoks crveni

Vadi budalu odma!

Send this to a friend