Love & Sex Šta reći u svađi, nakon posla ili seksa...

Recite joj pravu stvar u pravo vrijeme

Nezgodne situacije u vezi mogu vas navesti da zaćutite, ali nekada zaista morate nešto i reći. Vaše ćutanje može biti opasno i doneti vam još više nevolja. Tada morate da postupite odgovorno, piše Men’s health.

ZA VRIJEME SVAĐE

Zašto vi ćutite: Pokušavate da je ne provocirate, što može prouzrokovati još više gnijeva i produbiti konflikt.

Šta ona misli: Osjećaće se kao da ne poštujete njeno mišljenje, što je još gore od toga da vam nije stalo do nje.

Rješenje: Recite joj da vam je stalo do vaše veze i da ne želite da kažete neku glupost zbog koje biste kasnije žalili. Pitajte je da nastavite razgovor nešto kasnije i time ćete joj dati do znanja da ne pokušavate da pobjegnete.

POSLIJE SEKSA

Zašto vi ćutite: Vama je do opuštanja, a ne do priče.

Šta ona misli: Mislite na nešto drugo. Ili ste zaspali. Ona sad želi da osjećate uzajamnu bliskost, a pravi način da se to iskaže je kroz razgovor.

Rješenje: Zaboravite na uopštene hvale i pomijenite joj nešto posebno što kod nje cijenite. Spomenite kako je to i to pamćenja vrijedno.

KADA JE UZNEMIREA ZBOG POSLA

Zašto vi ćutite: Muškarci vole da riješe stvari.Kad to nisu u stanju, zatvore se u sebe.

Šta ona misli: Potpuno ste nezainteresovani za ono što se njoj dešava. Radije ćete ćutati, dok ne prestane da priča o tome.

Rješenje: Nemojte joj nuditi instant rješenja. Ona zna da nemate keca u rukavu, ona to i ne traži. Treba joj neko da je sasluša i vi odreagujte sa gnušanjem na podli postupak njenog šefa ili pokažite saosjećanje.

KADA VAS PITA KAKO IZGLEDA

Zašto vi ćutite: Bojite se da ne kažete nešto pogrešno, pa je pohvalite kratko i šturo.

Šta ona misli: Vi uopšte niste zagrijani za nju. Kada žene ovako nešto pitaju, muškarci ih shvate bukvalno, a one zapravo misle – šta mislite o njima i šta prema njima osjećate.

Rješenje: Brzo: Šta najviše volite na njoj? Recite joj da njena toaleta ističe tu savršenost. Ne traži ona uvijek kompliment, već je važna brzina i iskrenost vašeg odgovora.

KADA UPOZNAJETE NJENE PRIJATELJE

Zašto vi ćutite: Neprijatno vam je, jer ih ne poznajete i postiđeni ste i pitate se šta su sve čuli o vama.

Šta ona misli: Nepažljivi ste, možda čak neprijateljski nastrojeni. Ako ste razgovorljivi, veće su šanse da ostavite dobar utisak

Rješenje: Pitajte je da vam ispriča nešto o njima. Tako ćete imati temu za razgovor u početku. A i stavićete prijateljima do znanja da ih vas dvoje spominjete u pozitivnom svijetlu.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

uz svaku ženu treba da dođe upustvo za upotrebu.
definitivno.
kako bi sve lakše bilo da razmišljaju kao mi:
dojč
pivo
volim te
kaprićoza
volim te

Send this to a friend