Love & Sex Seksualne fantazije su još uvijek tabu tema

Seks bez tabua: O ovome najčešće maštamo u krevetu

Seksualne fantazije su još uvijek tabu tema, ali za to nema potrebe.

Barem tako tvrdi socijalni psiholog Džastin Lehmiler, autor knjige “Kaži mi šta želiš: Nauka o seksualnoj želji i kako ti može pomoći da poboljšaš svoj seksualni život”.

Naime, on je napravio istraživanje kojim je obuhvatio više od 4.000 Amerikanaca, a osim na pitanja o svojoj ličnosti, morali su da odgovore i na pitanja o svom intimnom životu, kao i o seksualnim fantazijama.

Zanimljivo je da je čak 97 odsto ispitanika ovog istraživanja priznalo da ima brojne seksualne fantazije, a ovo su neke od najčešćih:

Seks sa više osoba

Ovo je jedna od maštarija koju se većina ne usudi da izgovori na glas. Iako u stvarnom životu seks sa više osoba nije česta pojava, postoje ljudi koji ga praktikuju, a oni manje hrabri o njemu samo maštaju.

Osjećaj kontrole

Bilo da maštaju o tome da oni vode glavnu riječ u krevetu ili da njih neko drugi kontroliše, seks povezan sa gubitkom ili dobijanjem osjećaja kontrole jedan je od najčešćih predmeta požude.

Želja za promjenom

Nova lokacija, nova poza ili uvođenje seksualnih igračaka mogu ponovno da zapale vatru među ljubavnicima.

Zabranjeni seks

Osobe o kojima ne bi trebalo da maštate ili mjesta na kojima nije dopušteno vođenje ljubavi, samo su neke od čestih maštarija brojnih ljudi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
daka
Gost
daka

a trandze

motika
Gost
motika

Top !!!

Send this to a friend