Love & Sex Stručnjaci savjetuju da probate

Seks na otvorenom – zimski izazov samo za odvažne

Kada maštate o seksu na otvorenom, pretpostavljamo da zamišljate seksi igrice na plaži u sumrak ili u pustoj šumi, na nekom proljećnom planinarenju. Sigurno vam ni na kraj pameti nije vrući seks u sred zime, na temperaturi ispod nule, ali nekoliko seks eksperata je navelo je nekoliko savjeta. Oni nas uvjeravaju da najluđe seksualno iskustvo možete da doživite upravo kada drhite od hladnoće.

DA BUDEMO ISKRENI – KOMPLIKOVANO JE

Seks terapeut Vanesa Marin upozorava da hladni uslovi otežavaju postizanje erekcije i da će hladan vazduh isušivati vaše genitalne regije, a možete da dobijete  i promrzline na nekim djelovima tijela.

Međutim, novo iskustvo i uživanje u seksi zimskim čarolijama može da vam pruži nezaboravne trenutke.

Šta je ključ, kako da ne mislimo na zimu i da uživamo u seksu? Mislite pragmatično.

„Najbolje je da zadržite na sebi što je više odjeće moguće. Neka vaša djevojka nosi suknju sa debelim helankama i zaštitnim dokoljenicama, a vi ne morate da svlačite farmerice, već samo otkopčajte šlic i stupite u akciju”, kaže Marin.

BUDITE KREATIVNI U IZBOR LOKACIJE

Jednostavna ideja za vaš prvi seks na otvorenom u sred zime može da bude predah na zajedničkom zimovanju. „Upražnjavajte aktivnosti koje povećavaju cirkulaciju krvi, kao što su skijanje ili bourding”, savjetuje dr Ket Van Kirk. Potom se iskradite sa glavne staze na seks na brzaka.

Razmislite o ideji da napravite vatru u nekom skrivenom dijelu dvorišta i da stavite stolice na travu. Vatra će da vas ugrije, a užitak će biti nezaboravan.

Vaš auto može takođe da bude sjajna alternativa. Zaustavite se na nekom mirnom, usamljenom mjestu i oborite sjedišta, a potom dovedite vašu partnerku do ludila.

UVIJEK BUDITE SIGURNI DA STE BEZBJEDNI

Postoje mnogobrojna mjesta na kojima možete da doživite orgazam u sred zime, na otvorenom. Ali svi seks eksperti ističu da seks u zimskim uslovima treba da bude brz i nestašan, a da treba da obratite pažnju na znake promrzlina.

Dr Kirk takođe savjetuje da se nikada ne udaljavate od glavnog puta, posebno ako su putevi zavijani ili zaleđeni.

Obucite se toplo i skinite odjeću samo na kratko. Ako vam je ipak previše hladno, seksi igrice na otvorenom mogu da vam posluže samo kao predigra, koju ćete nastaviti unutra.

Eksperti smatraju da svakako treba da pokušate.

„Hladnoća će uticati na vaše tijelo, bradavice će se stegnuti, vaša koža će postati osjetljivija, pa ćete doživjeti pravu senzaciju”, dodaje Kirk.

9

avatar
1000
4
5
0
 
9
MarkoBoroRozajSo & TEKILAnenormal
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Dok bi poskidali nekoliko slojeva odjece prodje zelja…a jos ako je skliska podloga,mozete lako u toj pozi skliznuti do skijalista

Rozaj
Gost
Rozaj

Lazes Harise, kao kada si bio mali 😂

Haris
Gost
Haris

Bogomi ja sam je odero, ma nijesmo osjetili zimu, ono jes da smo tada bili mladi i ludi.

KVZI CRNOGORAC
Gost
KVZI CRNOGORAC

Ja sam čuo da su tebe harise oderali na žabljaku 2 m snijega i – 21° da si drhto iz dva razloga 1. bilo jako hladno 2.bilo uživanje

Mirko
Gost
Mirko

Hahaha sanjao a?

nemoral
Gost
nemoral

sramotno…ne objavljujte ovakve stvari i tekstove..nismo zivotinje da imamo odnose na otvorenom.
Gdje je stid?

nenormal
Gost
nenormal

Tako je sram ve i stid bilo

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

Mene bi milije bilo da vidim dvoje da se trpaju pored puta nego da gledam kako izbačaju smeće pored puta.

Boro
Gost
Boro

Ajde nemorale nosi tu nazadnu ideologiju nazad u srednji vijek i doba inkvizicije

Send this to a friend