Love & Sex Mnoge od njih će vas iznenaditi

Šest stvari koje muškarci ističu, a ženama su nevažne

Mnogi muškarci provode veliki dio vremena opsjednuti stvarima koje ženama ni znače ništa, niti na njih obraćaju pažnju.

BANKOVNI RAČUN

Većina žena želi da bude sa muškarcem koji može da se stara o sebi, sa pristojnim mjestom za život, automobilom, kao i da ima mogućnost da izvede djevojku bez obaveze da ona mora da plati. Takođe, istina je da mnoge žene gledaju na vašu karijeru i način života kao na indikatore vaše ambicije i životnog puta, piše Men’s health.

Ali, najveći broj žena nije zainteresovan za vaš novac. Koliko novca imate nije najvažnije i mnoge žene će se uvrijediti ukoliko pokušate da ih impresionirate svojim novcem. Pokažite joj da umijete da se starate o sebi i da imate ciljeve i ambicije. To će biti sasvim dovoljno.

NE PRETJERUJETE SA KOMPLIMENTIMA NA PRVOM SASTANKU

Za jednu atraktivnu ženu, fini momci nisu rijetki. Zapravo, većina muškaraca će je uplašiti ako budu previši fini. Ne treba biti kreten, ali nemojte je ni postavljati na pijedastal koji još nije zaslužila.

Biti fin je kao i imati dvije ruke i dvije noge. Sasvim normalno. Pokažite neki drugi kvalitet koji ćete istaći, a koji će se vašoj dami dopasti.

VELIČINA

Veličina je, da se ne lažemo, važna za većinu žena. Ali rijetko je najvažniji faktor. Ovo ćete shvatiti na jednostavan način: pitajte vaše prijateljice ko je bio njihov najbolji ljubavnik, a kada dobijete odgovor, pitajte ko je bio najobdareniji. Najčešće to nije ista osoba.

Takođe, većina žena traži više od mehaničkog seksa. Osjećanja koja ima kada je sa vama igraju mnogo važniju ulogu.

KOLIKO DIŽETE IZ BENČA

Većina žena želi zgodnog, aktivnog muškarca, nekoga ko je motivisan da vodi računa o sebi i svom tijelu. Ali, samo zato što joj se to dopada, ne  znači da joj je važno koju težinu ste podigli iz koliko serija. Uglavnom je veoma čudno i muškarac djeluje nesigurno kada priča o svojim performansama u teretani. To je ono što treba da se primijeti, ne da se čuje. Ako se baš trudite, ne brinite, vidjeće se na vašem tijelu.

ČINJENICE, ČINJENICE

Ovo je možda najvažnije – mnogi muškarci ne znaju kako da pričaju sa ženom. Ako jednu priču ispričate prijatelju, ona će biti puna činjenica, a tako bi i trebalo. Ali ako tu istu priču pričate ženi, ona neće fokus staviti na činjenice, već na emocije koje stoje iza toga što govorite.

Zapitajte se i odgovorite sebi na pitanje: „Kako se osjećam zbog ovoga?“ kada pričate ili prenosite iskustvo ženi. Takođe, kada slušate ženu, fokusirajte se na emocionalni sadržaj toga što ona priča isto koliko i na sprecifične činjenice.

KOLIKO STE PAMETNI

Neke žene privlači inteličencija muškarca i one znaju šta traže. Ako razgovarate sa takvom ženom, a pametni ste, ona će to primijetiti.

Ako pokušavate da oduševite ženu svojom pameću i to činite napadno, postići ćete suprotan efekat. Neka ona sama shvati, u suprotnom ispadate smiješni i nesigurni u sebe.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

kad primim platu, sve ono usitnim po 5-10-20€.
fina guka bude u džep.
bgm bačaju pogled.
malo sakrijem ispod stola kada plaćam turu, veze nemaju je li tu 400 ili 4000e.

Boka
Gost
Boka

Meni moja nece da razgovara, dok u novcanik nos ne zavuce .

Jes, jes
Gost
Jes, jes

Ma, pušti žene, samo nešto komplikuju.

Simo Matavulj
Gost
Simo Matavulj

Hhaha nisu im bitni bakovni računi. Laž godine

anabela
Gost
anabela

ovo za pare nije istina..zene obozavaju pare ,jer danas u doba imperijalizma, pare znace moc…a nema veceg afrodizijaka od moci za zene…tako da.. sorry… nadam se da s nije uvrijedila djevojka koja je ovo pisala…salje joj pozdrave jedna estradna umjetnica

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

materijalizma anabela, materijalizma.

Mala
Gost
Mala

A nije pogriješila ni sa imperijalizmom

Commentator
Gost
Commentator

“Ali, najveći broj žena nije zainteresovan za vaš novac. Koliko novca imate nije najvažnije i mnoge žene će se uvrijediti ukoliko pokušate da ih impresionirate svojim novcem. ” HAHAHAHA, POTPUNO NETAČNO!

Milica
Gost
Milica

Meni je sve ovo bitno da se ne lažemo

Pjer
Gost
Pjer

Bankovni racun
Uvod
Razrada
Zakljucak

rale
Gost
rale

hahahaha , koji je ovo budala da je napisao da vecini zenama nije vazno koliko para ima muskarac na racunu . Pa danas se sve vrti oko novca, gdje ne burgija nemoze para moze

BLACK ARROW
Gost
BLACK ARROW

Sve u svemu ko je posten i nema dovoljno 💵 💵 💵 💵 moze da zaboravi na zenidbu osim da ozeni ex damu koja ce na svaku stranu da ga vara
Kako je to tuzno i jadno zar ne?

Send this to a friend