Love & Sex Nije sve u izgledu

Šta ženu čini fatalnom, a nema veze sa njenim oblinama?

Duboki dekolte, mini suknja, savršen ten, diskretna šminka, dugačka njegovana kosa, duge noge,  ovako bi mogao zvučati opis ljepotice koja će privući pažnju svih muškaraca. Međutim, ako je djevojka savršeno zgodna, to ne znači da je femme fatale.

Nerijetko se dogodi da kada predivna žena dođe u muško društvo, svi tipovi ne mogu da odvoje pogled s nje i počnu da zamuckuju. Ali, ako nema ono nešto, nakon pola sata izgube zanimanje za nju (dobro, osim pohotnika koji bi je samo rado odveli u krevet, a poslije odbacili kao staru krpu).

S druge strane, fatalna djevojka je ona koja svojom harizmom, ponašanjem, sigurnošću i samopouzdanjem privlači pažnju muškog roda, tvrde britanski naučnici. Ona pažnju ne privlači dubokim dekolteom i zanosnim oblinama, nego svojim ponašanjem. Muškarci vole inteligentne žene s dobrim smislom za humor, kažu stručnjaci.

Naime, smisao za humor žena privlači muškarce zato što je današnje vrijeme prepuno stresa pa momci žude za opuštanjem i smijehom. Osim toga, muškarci su jako kompetitivni pa se cijeli život trude da budu najbolji i najpametniji pa nema ništa ljepše nego kad se mogu dobro nasmijati, opustiti i zabaviti. Dakle, dobar smisao za humor najjača je odlika fatalne žene i gotovo će svakog muškarca ekspresno oboriti s nogu.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
awetinjaawetinjaKomnenmarius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
awetinja
Gost
awetinja

Dajte ljudi, češće ažurirajte ovu rubriku.

awetinja
Gost
awetinja

Ja najviše volim lijepe žen,e a da su lake.

marius
Gost
marius

Fatalna zena more bit i ona na koju se zameracis,a ona se bavi kik boxom, ili pak dobro barata nekom drugom borbenom vjestinom.

Komnen
Gost
Komnen

A ja mislio da se ispravno kaže borilačka vještina!

Send this to a friend