Love & Sex

Tajne seks maratona koje morate znati

Iako seks maraton zvuči kao nešto što se podrazumijeva i da vođenje ljubavi traje satima, istraživanje Univerziteta u Kvinslendu pokazuje kako prosječan odnos traje sedam minuta, uz dodatnih 20 minuta predigre.

Za mnoge ljude je to sasvim dovoljno, ali budimo realni – kada je previše seksa zaista previše? Činjenica je kako on pomaže jednako kod fizičkog i psihičkog zdravlja, zbližava vas s boljom polovinom i pruža vam savršenu vježbu za izgradnju imuniteta.

Kako onda doživjeti savršen maraton seksa?

Odlaganje orgazma

Da, da, dobro ste pročitali. Većina ljudi, bilo muškaraca, bilo žena, nakon doživljenog orgazma gubi interes za nastavljanjem seksa, a samim odlaganjem – produžujete i trajanje odnosa. Dodatna čar je i što su nakon odlaganja orgazmi intenzivniji i jači.

Različite lokacije

Ako niste previše spremni da eksperimentišete, najlakši način je da zajedno istražite svoju kuću! Kuhinja, kupatilo, fotelja, sve ovo može učiniti seks dugotrajnijim i uzbudljivijim.

Pričajte prljavo

Neosporna je činjenica da prljavi razgovori mogu uzbuditi kao ništa drugo. Razgovarajte sa boljom polovinom o svojim fantazijama i ako je moguće, zajedno ostvarite neke od njih.

Jedite male obroke

Energija je krucijalna kod bilo kojeg tipa maratona, pa tako i onog ljubavnog. Dakle, nemojte preskakati pauze za hranu.

Razgovarajte o dobrim vremenima

Sve u seksu ne mora biti fizički i vulgarno. Ponekada je se za buđenje prave strasti dovoljan i iskren razgovor. Podsetite se zajedno na vaš prvi zajednički dan koji ste proveli, prvi poljubac, prvi seks…

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pg1
Gost
Pg1

Ja mogu oko sat sat i po i to je to…

Podgoričanin
Gost
Podgoričanin

Ako sex duže traje,on zaista ima puni smisao.Ja sam stalno vodio ljubav između 2 i 2,5 sati,uz punu erekciju ,vdje penis svo vrijeme bio unutra.Svakako,mijenjajući poze.Partnerka je imala između 6 i 10 jakih orgazama.Savršeno,uzbudljivo,prelijepo,..

MSC
Gost
MSC

E, ne razumijem ove minuse. Sta je tu lose, kad čovjek moze i zna kako da uživa u sexu 2,5 sata?
Ili imamo toliko impotentnih i frigidnih, koji misle da to nije moguće?

Send this to a friend