Love & Sex Seks je važan dio veze

Tek kada postane svjestan ovih stvari, muškarac će postati savršen ljubavnik

Prvo pravilo koje je apsolutna svetinja: ako radiš nešto što pali, nemoj da prestaneš!

1. Predigra je obavezna! Ako upravljate vozom koji vozi do raja, besmisleno je juriti bez da ikoga ukrcate. Predigra je svaka stanica i obavezna je svaki put, pa čak i u express vozu.

2. Grudima se možete baviti na razne načine! Ne treba samo grabiti i mijesiti. Slobodno ih satima ljubite, lickajte, grickajte, milujte…

3. Seks je fizička, ali ne sportska aktivnost. Što bi značilo da bez obzira na to što ste u dobroj formi, nema potrebe da nam svu svoju snagu i izdržljivost demonstrirate tokom seksa. Ludački brzi tempo i žestoki intenzitet nisu nikakva garancija za pojačani užitak. Mogu biti, ALI to već zahtjeva upgrade ljubavničkih vještina…

4. Ako radite nešto što očigledno pali, nemojte prestati. Ako na primjer oralno zadovoljavate ženu i vidite da se ona uživa, čemu prestati i krenuti s nečim drugim?

5. Svi vole oralni seks. I muškarci i žene, bez izuzetka. Dakle, slobodno ga ponekad poklonite partnerki, bez da ona za njega moli. I neka potraje! (vratiti se na tačku 4!)

6. Biti potčinjen u seksu nije nužno loša stvar. Ako žena preuzme kontrolu i vi se pokorite njenim željama i zapovijestima, vi niste mlakonja nego frajer koji zadovoljava ženu. I to frajer u pravom smislu te riječi.

7. Postoji više od tri seksualne poze. Skroz je ok imati omiljene i uzdati se u neke koje vas nikada neće razočarati, ali besmisleno je da stotinama drugih poza nikada ne date šansu.

8. Preuzimanje kontrole je seksi! I nemojte vjerovati nikome ko vas pokušava uvjeriti u suprotno. Milioni žena širom svijeta poludjeli su za ‘Pedeset nijansi sive’ s razlogom.

9. Klitoris je delikatna stvar. I iako svaka žena ima različite preferencije, većina će se saglasiti da su ugodniji i intenzivniji lagani dodiri od grube stimulacije i gnječenja po njemu. Klitoris je toliko delikatan da su i najnježniji dodiri dovoljni da nas dovedu do ludila.

10. Za analni seks obavezna je pozivnica. Nipošto ne pokušavajte nagovoriti ženu ako ona sama na njega nije spremna, a kamoli da pokušate ući bez dopuštenja.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
So & TEKILA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

love & sex.

Send this to a friend