Love & Sex Osvijestite se

Tipovi muškaraca od kojih ne možete da očekujete ozbiljnu vezu

Vrijeme je da prestanete da gubite dragocjene godine života koje ne vode nikuda, s momcima koji ni ne žele da vas odvedu u nekom konkretnom smjeru. Postoje muškarci koji su OK za izlaske i povremena druženja, ali nemaju potencijal za vezu, a ovo je devet takvih tipova na koje ne treba gubiti previše vremena:

1. Momak koji ne razumije kako funkcioniše WhatsApp i koji odgovara samo kada to njemu odgovara. Neke vaše poruke potpuno izignoriše, na neke druge odgovori za par sekundi, a sve zavisi kako je tog dana raspoložen i nimalo mu nije stalo kako se zbog njegovih promjena raspoloženja osjećate vi. On ne razumije koncept dosljednosti.

2. Momak s kojim izlazite jer jer je zgodan. I ako ćemo biti iskreni, kao i vi sami, to je jedino pozitivno što o njemu možete reći. Kao osoba baš i nije za pohvaliti se, a intelektualno niste ni najmanje kompatibilni. Nemojte zaboraviti da njegovo lice neće zauvijek izgledati tako kako izgleda sada, dok će njegov karakter i ponašanje 99,9% ostati isti.

3. Frajer koji se neprestano hvali svojim super bogatim društvenim životom. Nije vam za početak  jasno čime se bavi – je li on menadžer nekog kluba? Lord? Jednostavno dečko koji obožava izlaske i zabavu? Možda na prvu djeluje zabavno, ali mogao bi malo malo da uspori s izlascima i malčice odraste.

4. Momak s kojim je nemoguće išta se dogovoriti. Načelno, stalno se nešto dogovarate – što biste i kuda sve mogli, kada, kako, zašto… Međutim, osim što mu su mu potrebne sedmice i mjeseci da se za nešto odluči, jednom kada odluku donese, uvijek se dogodi nešto što iskrsne i zbog čega vam planovi propadnu. I to vam javi u najgori mogući tren, otprilike kada ste već na putu do njega…

5. Dečko koji neprestano insistira ‘kako su kondomi neugodni’. Neugodne su i polno prenosive bolesti, a neugodna je i neželjena trudnoća.

6. Momak koji ‘nije spreman za vezu’. Kada momak kaže da nije spreman za vezu, treba mu vjerovati. On zaista ne misli da biste mogli da probate.

7. Frajer koji je malo vruć, pa malo hladan, pa malo bi, pa malo ne bi. Čas se ponaša kao da ste žena koju je čekao cijeli život, a potom kao da mu je potpuno svejedno. Vi zapravo većinu vremena nemate pojma što se događa i kako stvari zapravo stoje!

8. Momak koji stalno ponavlja kako napredujete prebrzo. Piće jednom u nedjelju dana se računa kao prebrzo? Da se krećete imalo sporije, bukvalno biste se kretali unazad.

9. Momak koji se stalno dopisuje s vama, ali kojeg nikad ne vidite uživo. Na prste jedne ruke možete nabrojati koliko ste ga puta vidjeli uživo. Palo vam je napamet i da bi mogao biti seksi vampir pa se zato skriva. Zaboravite i svajpajte lijevo! Treba vam partner, a ne drug za dopisivanje.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
Duck42awetinjaIvan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duck42
Gost
Duck42

Imao sam kontraargumente, no ne dadoste mi da ih postavim. Predugačak, rekoše.
Elem, autor teksta je žena, stoga… gluposti.

Ivan
Gost
Ivan

Samo ste pobrkali, ovako se đevojke ponašaju. Ovo mora da je neka usamljena đevojka i pisala, i samu sebe opisala.

awetinja
Gost
awetinja

Živa istina

Send this to a friend