Love & Sex

Zašto je seks na plaži jako loša ideja?

Zvuči vrlo zanimljivo imati seks na plaži. More, plaža, pijesak, sami vas dvoje. Ipak, nije sve jednostavno kao što se čini. Evo razloga zašto se seks na plaži može pretvoriti u noćnu moru.

Pijesak se zavlači svuda

Pješčane plaže izgledaju kao iz bajke no nisu idealno mjesto za seks. Sićušna zrnca pijeska uvući će se doslovno svuda, a ako vam se zalijepi za tijelo smetaće vam tokom odnosa, možda čak i boljeti. Nećemo ni zamišljati koliko može boljeti ako uđe u neki od otvora.

Taj seks bi trebao biti spontan

Ali, nije. Za početak željećete nešto staviti ispod sebe jer ne možete biti ni na pijesku ni na šljunku, a najmanje na kamenju goli i u akciji. Moraćete staviti peškir ili dekicu, ali da vas oni usljed vjetra ne bi smetali dok se mazite moraćete postaviti i kamenje na ivicama da ga drži.

Seks u javnosti

Koliko god to nekome može biti privlačno, velikom broju ljudi je zapravo vrlo neugodno biti izložen pogledima javnosti u tako intimnom činu. Uostalom, može vas policija i privesti zbog remećenja javnog reda i mira. Osim toga, vrlo je vjerovatno da će vaše gole guze završiti i na web portalima i novinama. Ne želite baš da vas mama i tata prepoznaju?

Na plaži nikad niste sami

Insekti, račići, opušci od cigareta i razbijeni komadići stakla sveprisutni su dio stalne postave na plaži. Noć je specifična jer obično ne vidite šta je sve oko vas, a insekti i račići vas vjerovatno neće zaobići. Radije premjestite zabavu u svoja četiri zida.

Nije dobro za vaše intimne dijelove

Nije ništa neuobičajeno zaraditi infekciju na plaži. Ipak ste svojim golim tijelom izloženi mogućim povredama i penisa i vagine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

ZAVISI OD MNOGO FAKTORA,DVA SU NAJBITNIJA
1.DA ONA HOCE
2.DA TI MOZES
OSTALO SU SAMO OPRAVDANJA!

aleksandar4s
Gost
aleksandar4s

Lažete nema ništa ljepše nego potpisnik teksta nije nikad probao pa mlati tako,probaj pa sudi😉

Stari
Gost
Stari

Bogomi nije samo ko moze

Sezonac
Gost
Sezonac

Okej pijesak i plaža nisu dobri,zato ima korak od plaže voda.To trebate probati,u vodi niste upadljivi,žensku držite na dva prsta a nema straha od bilo čega.Puta koliko možeš izvadi pa jope…

Neko
Gost
Neko

Svakako nije ugodno. Bolje kod kuće u čistom i skriveni od pogleda i paparaca za medije.

Send this to a friend