Muzika film i TV Mnogi se pronalaze u njenim baladama

Aleksandra Radović: Raduje me što muzikom mogu da utješim ljude

Aleksandra Radović na listi je onih izvođača koje mnogi slušaju kada su melanholični ili tužni. Ljubavne brodolome preživljavaju slušajući balade ove kantatorke koja tvrdi da je upravo muzika put ka oporavku.

“Prolazeći kroz razne faže u životu čovjek pokušava da sve ono što je proživio i preživio, pretoči u riječi i muziku. Sticajem okolnosti od prvog albuma djevojke se pronalaze u mojim pjesmama. Posljednjih godina imam dosta muške publike, sada ih ima podjednako. Raduje me to što što mogu da ljude mogu da utješim ljude. Riječi i melodija mogu da miluju dušu”, rekla je Aleksandra.

Muzika joj je, ističe, pomagala da se izbori sa raznim životinim situacijama, a mnoge je nevolje pretočila je u tekstove i muziku za svoje pjesme. Radovićeva napominje da su nerijetko pjesme koje sama piše najtužnije, a na pitanje da li je nekoga nekada preboljela uz muziku, rekla je:

“Naravno. Muzika pomaže u raznim fazama života”.

Iako je nerijetko okarakterisana kao stroga u ocjenama muzičke scene, Aleksandra je prokometarisala aktuelnu trep muziku kao novi pravac za mlade ljude.

“Svako vrijeme ima svoju muziku. Za svakoga ima mjesta. Klinci imaju svoj stil, ukus, njih radi nešto drugačije u odnosu na nas kada smo bili u njihovim godinama. U mladim godinama mi smo slušali EKV, Parti brejkerse, i to je našim roditeljima bilo strašno. Za sve ima mjesta i niko nije ugrožen nikim”, cijeni umjetnica.

Aleksandra će uskoro objaviti novi album zbog čega je češće u medijima nego što to inače radi, a kao najavu, objavila je baladu “Gde ćeš ovu noć” uoči Nove godine. Među novim pjesmama na petom po redu albumu, naći će se i jedna koju je pisao Podgoričanin Bojan Jovović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
veki
Gost
veki

vrlo skromno mišljenje o sebi ,,umjetnice,,

Vanja
Gost
Vanja

Volim da slušam njenu muziku, to je čista muzika

Send this to a friend