Muzika film i TV Konekcija Podgorice i Berlina uspjela

Anja Šnajder priredila spektakl u Kolektoru

Prva žurka u ovoj godini u organizaciji Konektor events-a i Glavnog grada izazvala je sjajne reakcije svih ljubitelja elektronske muzike. Berlinska zvijezda tehno scene Anja Šnajder, u muzičkom svijetu poznatija kao „neumorna kreativna snaga“,  priredila je sinoć spektakl   u Kolektoru. Podgorička publika je, sada već treći put, zahvaljujući uspješnoj saradnji Glavnog grada i organizacije Konektor, bila u prilici da uživa u elektronskom zvuku i atmosferi kojom se mogu pohvaliti i veći evropski gradovi.

„Sve je bilo fantastično, hvala vam na pozivu i hvala publici na dobroj energiji, sugurna sam da ću ponovo doći u Podgoricu“, istakla je Šnajder po završetku svog seta.

Lokalnu podršku su činili DJ Proximus i P.S. koji su kao mnogo puta do sada pokazali da su kvalitetni domaći izvođači koje publika voli.

Sa simboličnim nazivom „Connect your Love“ ova žurka je bila rasprodata 48h prije početka, što je bio slučaj i sa prethodnom žurkom koja je realizovana u novembru prošle godine sa holandskom zvijezdom Elkeom Kleijnom.

Veliko interesovanje mladih ljudi, koji dolaze ne samo iz Podgorice i Crne Gore, pokazuje da projekat Konektor ima veliki potencijal i da je za samo par mjeseci postao novi brend noćnog provoda u Podgorici. To nas dodatno obavezuje da i u organizaciji sljedećih žurki, kojih će u ovoj godini biti još sedam, publici ponudimo sjajnu produkciju, poznata imena iz svijeta muzike i standardno dobru atmosferu.

Send this to a friend