Muzika film i TV šta će se dešavati

Bez Mustafe nema ni serije Lud, zbunjen, normalan

Mustafa Nadarević preminuo je u 77. godini nakon teške bolesti pa se tako ostvarila najgora strepnja scenariste serije Lud, zbunjen, normalan, Feđe Isovića, prenosi Fokus.ba.

Isović je za Avaz još u maju govorio kako ne planira nastaviti snimanje serije bez Nadarevića u glavnoj ulozi.

“Ne pada nam na pamet da radimo Lud, zbunjen, normalan bez Mustafe Nadarevića. To nismo nikada razmatrali niti ćemo razmatrati”, rekao je tada.

Rekao je i da nastavak snimanja serije zavisi i od drugih faktora, s obzirom na pandemiju koronavirusa, a nadao se kako bi se snimanje trebalo nastaviti na jesen.

Mustafa Nadarević u martu je otišao u Sarajevo kako bi nastavio sa snimanjem serije, ali kako je zbog korone to bilo onemogućeno, vratio se ponovo u Zagreb.

Uskoro mu je dijagnostifikovana zloćudna bolest pluća te je završio u bolnici, a u njoj se nalazio gotovo svih ovih mjeseci.

Još nije poznato kako će Nadarevićeva smrt uticati na snimanje serije Lud, zbunjen, normalan, ni hoće li novih epizoda uopšte biti.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Turbo miliMarioRefko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Turbo mili
Gost
Turbo mili

Kako da nastave kad je izet nosio citavu seriju !!!

Mario
Gost
Mario

Neka pociva u miru nas dragi Mustafa Nadarevic alijas Izet Fazlinovic.Porodici saucesce.

Refko
Gost
Refko

Napravite još jednu epizodu sa svim glumcima bar po minut u kojoj se radi o Izetovoj smrti i to je to. Bez veliog glumca i čovjeka Mustafe nema ni serije. Završite seriju koja je mnogima obilježila djetinjstvo 🙂

Send this to a friend