Muzika film i TV

Bijonse poslala avion po nepokretnog fana kako bi došao na njen nastup

Bijonse

Džon Hiderington, dugogodišnji fan planetano poznate pjevačice Bijonse, uspio je da upozna svog idola.

Naime, njemu nije bilo dozvoljeno da se ukrca na let za Sijetl jer su mu, kako se navodilo, kolica prevelika za avion za koji je kupio kartu, a pjevačica je odmah uskočila u pomoć i organizovala mu prevoz.

Najprije, svu pažnju privukao je njegov snimak u kom se požalio putem Tiktoka na svoju sudbinu. Kako je istakao, čekao je 25 godina da vidi Bijonse na sceni i “taj san mu se ni sada neće ostvariti”.

 

@liberatedbygaga Ableism strikes again. After waing 25 years, I’m not seeing @Beyoncé tonight #beyonce #renaissance #renaissanceworldtour #rwt2023 #ableism #fyp #foryoupage ♬ original sound – Jon

Ubrzo nakon objavljivanja klipa članovi Bijonsinog tima stupili su u kontakt sa Džonom i organizovali mu avionski prevoz kako bi mogao da isprati nastup svoje omiljene pjevačice. Na sve to, mladić je bio u prilici i da upozna pjevačicinu majku Tinu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jon Hetherington (@liberatedbygaga)

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Bijonse čini ovakve stvari za svoje obožavaoce. Jednom prilikom, iz svog džepa je dala 100.000 dolara kako bi vozovi vozili još sat vremena i odveli sve njene fanove s koncerta kući, jer je isti morao da bude pomjeren zbog vremenskih nepogoda.

 

Send this to a friend