Muzika film i TV Ona je govorila o pauzi od petnaest godina

Bisera Veletanlić: Neko je riješio da me smakne ali nije uspio

Foto: Igor Pavićević

Velika zvijezda jugoslovenske muzike ispričala je u razgovoru za Nedeljnik kako je propustila upoznavanje sa Bitlsima, zašto joj je fudbal pomogao da premosti grozne devedesete, zašto se vratila iz Njemačke a nije otišla u Ameriku na poziv slavne Sare Von i kako je bila prvo ljubavno iskustvo Baneta Bumbara u seriji “Grlom u jagode”.

Ona je govorila i o pauzi od petnaest godina.

“Nisu me zvali. Neko je riješio da me smakne ali nije uspio. Ipak je uspio da me drži petnaest godina po strani i plašila sam se da neću umjeti da pjevam a ne da će me zaboraviti. Na neki način sam mislila da je kraj. Međutim, osim toga što imam odlične kompozitore, ja imam i divne prijatelje koji su me podržavali. Puno mi znači Kornelije Bata Kovač. Moja karijera, kao i karijera Zdravka Čolića, duguje Kovaču”, rekla je Bisera Veletanlić u velikom intervjuu za Nedeljnik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
EstradniFilozof
Gost
EstradniFilozof

Dugo sam mislio da je njoj učinjena neka strašna nepravda, jer stalno plasira tu priču. Ali, kad pročitah neki njen stari intervju (s kraja sedamdesetih, kad je bila na vrhuncu popularnosti), ona je i tada isto ovako jadikovala, samo što se tada žalila da joj pank i rok bendovi kradu slavu i hleb. Znači, do nje je nešto, sklona je… Više »

veki
Gost
veki

pričajte o sebi, Čolu ne dirajte

Send this to a friend