Muzika film i TV

Brus Vilis snimljen u javnosti prvi put nakon potresnog intervjua njegove supruge

Foto: Profimedia

Slavni glumac Brus Vilis pojavio se prvi put u javnosti nakon što je njegova supruga Ema Heming Vilis gostovala juče u emisiji “Today” i bila na ivici suza.

Holivudska legenda Vilis bori se sa frontotemporalnom demencijom, fanovi su veoma zainteresovani za njegovo stanje. Njihova namjera je najbolja mada ima i onih koji se rukovode pukom radoznalošću. Intervju sa Emom bio je izuzetno ispraćen, a oglasile su se i glumčeve ćerke iz njegovog braka sa Demi Mur.

Foto: Profimedia

Legendarni Brus Vilis viđen je u Los Anđelesu, fotografisan je na mjestu suvozača dok je automobilom upravljao drugi muškarac. Slavnog glumca podržavaju milioni obožavalaca, a svaki novi detalj pomno se prati.

“Zaista ne mogu da budem ponosnija na Emu Heming Vilis što je iskoračila u javnost (iako je to zastrašujuće!!!) da podijeli priču o našoj porodici kako bi podigli svijest o frontotemporalnoj demenciji. Ema, ti si šampionka u ovome i inspirišeš me svakog dana svojom hrabrošću i dubokom ljubavlju. Tvoja hrabrost pokreće planine”, napisala je na Instagramu ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur Skaut Vilis, a njena sestra Talula je poručila sa ove društvene mreže:

“Tako sam ponosna na svoju porodicu”, pa označila Emu u toj objavi.

 

Send this to a friend