Muzika film i TV

D moll: Publika je željna nove snage i energije, vjerujemo u uspjeh

Nova lica na festivalu Montevizija članovi su grupe D moll. Na domaćem izboru za predstavnika Crne Gore na Evroviziji nastupiće Tamara Vujačić (16), Mirela Ljumić (17), Željko Vukčević (18) iz Podgorice, Ivana Obradović (18), Emel Franca (18) iz Bijelog Polja i Rizo Feratović (21) iz Gusinja.

Mlade nade crnogorske pop scene okupio je Danijel Alibabić koji im je mentor u školi pjevanja D moll.

Njih šestoro nastupaju sa pjesmom “Ti” čiji su autori Dejan Božović i Aleksandar Miličić.

„Sigurni smo da će se muzičkim znalcima svidjeti pjesma. Publika je željna nove snage, nove energije i potajno vjerujemo u ljubav na prvi pogled”, kažu u D mollu.

Njihov mentor Danijel svojevremeno je predstavljao Srbiju i Crnu Goru sa pjesmom “Zauvijek moja” na Evroviziji u Kijevu i tada je bio dio sastava No name. Iz D molla poručuju da im poređenje sa nekada najpolularnijim crnogorskim bendom ni najmanje ne smeta.

“Prija nam poređenje sa bendom No Name, iako naš mentor Danijel kaže da smo u boljoj vokalnoj formi od njih iz tog perioda”.

Montevizija, koja je na programu TVCG 9. februara, biće za D moll prvi nastup.

“Tim stručnjaka radi sa nama i zaista nam to veoma znači, jer smo mladi i prosto nam treba pomoć. Ozbiljno i studiozno se bavimo pjesmom za koju mislimo da je kvalitetna, kao i scenskim nastupom, javnim pojavljivanjem i odnosom sa medijima“, ističu talentovani mladi pjevači.

D mall će otvoriti Monteviziju, a nakon njih nastupaju Monika Knezović, Andrea Demirović, Ivana Popović Martinović i Nina Petković.

Pobjednik Montevizije otputovaće u Tel Aviv koji će od 14. do 18. maja biti domaćin 64. Evrovizije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jaka
Gost
Jaka

Najbolji je d moll! Srecno

Prijatelj
Gost
Prijatelj

Je li Emel Franca Hilmijin sin iz Bijelog Polja što ima fabriku mesa? Do pobjede!👌👍

hawara
Gost
hawara

nije njegov sin

Send this to a friend