Muzika film i TV Doris rijetko snima pjesme, ali kaže da joj to ni ne treba

Doris Dragović: Na koncertima se osjećam kao nova osoba

Doris Dragović spada među rijetke jugoslovenske pop zvijezde kojima publika ne traži nove pjesme, već koncerte. Ona nastupa širom Hrvatske, ali se dozirano pojavljuje u medijima.

“Jedino mi pada napamet dugovječnost kao objašnjenje. Ne mogu o tome ni razmišljati kao o fenomenu. Jednostavno pjevam i to volim! Moji prijatelji iz benda i ja smo vrlo nahranjeni nakon proba, a možete misliti kako nam je kad dođemo na pozornicu. Kad je iza tebe mnogo albuma i pjesama da možeš tri koncerta sastaviti. Zapravo ti ni ne treba nikakvih novih pjesama”, cijeni Doris.

“Lijepo je kada ti je “pogonon” nova pjesma, ali jedino uživo koncerti diraju moj centar u mozgu. Ne mogu to ni da objasnim. Zbog takvih muzičkih situacija, ja se svaki put osjećam – novom. I svakom koncertu pristupam kao da je prvi”, dodaje pjevačica.

Doris će na radost svoje publike objaviti novu pjesmu koju joj je uradio Ivan Huljić, sin Tončija i Vjekoslave Huljić, njenim dugogogišnjim saradnicima. O datumu izdavanja, splitska umjetnica nije govorila jer joj vrijeme objave nije važan, ali je sigurna da će novi singl se dopasti publici.

Send this to a friend