Muzika film i TV

Džered Leto zakupio ostvro u Hrvatskoj da bi napravio festival

Glumac i muzičar Džered Leto je sa svojim sastavom Thirty seconds to Mars, zakupio ostrvo u Hrvatskoj na kojem će organizovati festival Camp Mars. Leto i ekipa su festival prethodne četiri godine organizovali u Malibuu, a tom prilikom posjetioci su mogli da upouznaju zvijezdu i učestvuju u raznim aktivnostima poput yoge, meditacije, likovnih radionica i igara, kao i da uživaju u koncertu benda.

U decembru prošle godine Thirty Seconds to Mars su izjavili da za peto izdanje festivala pripremaju posebnu avanturu, odnosno Camp Mars Europe, a događaj se seli u Hrvatsku. Naziv festivala sada je “Mars Island: Croatia”.

Ovo all inclusive iskustvo biće upriličeno od 9. do 12. avgusta ove godine, navodno na ostrvu u blizini Šibenika.

Cijene se kreću od paprenih 1200 eura, pa do čak skoro 6 hiljada. U trodnevnu ulaznicu su uključene sve aktivnosti, smještaj i hrana.

View this post on Instagram

PRE-SALE IN 6 DAYS!!! 🕺🏻🕺🏻🕺🏻

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
duka
Gost
duka

Radi se o otoku Obonjanu, nekada poznatom kao “Otok Mladosti”, omladinskom odmaralištu građenom radnim akcijama. Danas je to elitno odmaralište za bogatu mladu klijentelu u rukama britanskog konzorcijuma. (Akcijaš iz 1974.g.)

Manolo
Gost
Manolo

Hvala Bogu, dolazi svjetski ljudi koji su spremni platiti skupo, za razliku od Tito Jugenda koji su džabalebarili i izigravali neke radne akcije

Send this to a friend