Muzika film i TV

Isak Šabanović: Ja sam svoj obraz sačuvao, za sljedeći put ne obećavam i ne očekujem ništa

U svom prvom i jedinom pojavljivanju u takmičenju ’’Zvezde Granda’’ već je dobio status zvijezde od strane članova žirija i pobrao simpatije cijelog regiona.

Međutim četvrti krug morao je da prođe bez Isaka Šabanovića iz opravdnih razloga, a publiku je mjesecima mučilo pitanje kada će se opet pojaviti. A kada je konačno ponovo stao na veliku scenu, ništa nije bilo drugačije od prvog puta.

“Nije me bilo jer sam imao koronu. Tačno pred put ostanem bez čula ukusa i mirisa i testiram se kad ono…Inače ne znam zašto se digla frka i neka buka oko mene. Ako mislite da sam se promijenio nisam, dlanovi mi se sijaju, i dalje sam tremaroš”.

Mnogi su pokušavali da ospore njegov talenat pa se našao i na meti prozivki da je samo običan imitator, i svi su čekali samo jedno, da vide umije li ovaj Crnogorac da uradi nešto drugačije u odnosu na svoj prvi krug.

“Čekao sam da se opravdam pred žirijem jer se pričalo da imitiram. Mislim svi su znali da su meni Tifa i Bebek, i ti sa sličnim glasovima idoli. Čekao sam da vidim da li sam opravdao ono od prošlog puta, i da vidim umije li Isak još nešto ili je ono bilo sve od mene”.

U intervjuu za Grand. Online otkrio je da je i ovoga puta imao veliku tremu, naročito kada je pročitao ime svog protiv kandidata.

“Očekivao sam pet glasova, ajde i da je bio baraž potrudio bih se. Sanja Boban je meni vau i mislim se dajte ljudi nešto lakše”.

Pored svega lijepog što mu se dogodilo kroz ovo takmičenje, Isaka najviše raduje činjenica da je postao idol u svom rodnom gradu Bijelom Polju. Takmičar smatra da je opravdao povjerenje koje su mu svi dali, a naročito sugrađani.

“Znate li kad 25 godina živite u Bijelom Polju i ti si tu klošarče, mislim nisu me oni tako prozvali to ja kažem za sebe jer sam vijao stalno po ulicama, a sjutrdan izađete i svi se slikaju sa vama. A kažu da je najteže postati pop u svom selu”.

Kada je riječ o njegovom daljem plasmanu, otvoreno priznaje da ne očekuje ništa, pa čak ni prolazak.

“Ja sam svoj obraz sačuvao, pokazao se, a za sljedeći put ne obećavam i ne očekujem baš ništa. Šta mi Bog da”, iskreno odgovara Isak.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
majdaTaxiSretoSasaKleopatra
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
majda
Gost
majda

Bravo, najbolji si , vi ste za mene već zvijezda

Taxi
Gost
Taxi

Svaka cast majstore

Sreto
Gost
Sreto

Bravo

Sasa
Gost
Sasa

Ovog momka očekuje slava ,bice on u rangu Bebeka i Tife,Crna gora je uz njega.

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Najbolji si!
Samo napred…do pobjede

Vale
Gost
Vale

Dobar si. Samo se malo vise opusti,budi prirodniji. Gestikulacije su ti previse vjestacke, gotovo neprirodne. Dobar glas.

Nenad
Gost
Nenad

Odlican si..samo malo stani na loptu i razbices opet..nemoj da pregoris u zelji..

Joko
Gost
Joko

Svaka tebi čast Isače i na pjevanju i na prezentaciji u VELIKOM BEOGRADU. SVAKA SREĆA DA TE PRATI

delboj
Gost
delboj

Nisi bio los. Dobar si bio. Ali ne za onoliku pompu koja je stvorena. Dvije djevojke koje su pjevale poslije vas su bile za klasu bolje.

Jeca
Gost
Jeca

Najbolji je! Vidi se da uziva u tome sto pjeva.. Sve najbolje momce!

Send this to a friend