Muzika film i TV

Kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život: To je tajna, koju svako od nas mora otkriti sam

Foto: Matej Grgić

Nakon što je na Dan zaljubljenih proslavila 74. rođendan, Josipa Lisac ovog je vikenda proslavila i 50 godina albuma ”Dnevnik jedne ljubavi”. Zašto joj naziv tog antologijskog albuma nije sjeo na prvu i koji je njen savjet kako pronaći ljubav koja će trajati cijeli život otkrila je Davoru Gariću za In magazin.

Kruna proslave 50 godina albuma ”Dnevnik jedne ljubavi” bio je Josipin koncert u Domu sportova.

Josipin je koncert u Zagrebu bio rasprodat nedjeljama unaprijed. Istu sudbinu dijele i drugi njeni nastupi širom regiona.

”Šta bih ja trebala reći, zahvalna sam! Zahvalna sam jako. Znate šta, s obzirom da sam ja kroz godine slušala da je to dobro, i da moram vjerovati da je to dobro, naročito Karlo koji je bio pun entuzijazma, pun te energije fantatsične, on je apsolutno šarmirao sve, tako da se ja prisjećam svih tih trenutaka i to je to, to je moralo biti ovako”, priča Josipa Lisac.

Otkrila je da joj naziv antologijskog albuma Dnevnik jedne ljubavi nije sjeo na prvu.

”To je istina! Pa ne da nisam bila zadovoljna nego malo ustukneš, pa malo ti je možda neugodno, ja imam 22 godine, znate, a ljubav je velika, široka, vidite kako ona traje cijeli život, ali to je bilo samo malo, dan, dva…slatko…a Karlo viče ”Genijalno!”…diže se gore…fantastično!”, priča Josipa.

Uz legendarne evergreene, izvela je i najnoviju pjesmu ”A gdje si ti” koju je komponovala sama.

”Pa baš je dobro ispalo! Pa ja sam jedna srećnica, jedna od 1000”, kaže.

Kaže Josipa, sve se može kad je čovjek zaljubljen.

”Svi to traže. Svi to traže! Ja nisam ekspert nikakav, ja živim svoju ljubav, i zapravo pročitala sam jednu lijepu pametnu, Novalis je rekao da je to tajna! Svako je od nas mora otkriti sam! Nema savjeta! To su ovi trenuci, to je ovo lijepo zajedništvo, to je osjećanje, ljubav jednog za drugog, to je sve samo ne hir, to je sve sve sve sve i na kraju TO JE SLOBODA!”, zaključila je.

Send this to a friend