Muzika film i TV Ona je jedna od najvoljenijih žena iz svijeta muzike u regionu

Kaliopi: Za mene je najbitnija scena i sve što radim, radim za moju publiku

Šarmantna pjevačica iz Makedonije Kaliopi Bukle svoj muzički put je krčila polako, bez skandala i sa puno ljubavi. Željela je da svaku pjesmu protka emocijama koje će publika doživjeti kao i ona, te da se u svakoj od numera ljudi prepoznaju u nekom dijelu koji je otpjevala. Iza sebe ima dva braka, ali nikada nije zatvara vrata bivšim ljubavima. Sa prvim suprugom Romeom Grilom ima sina Paka, i on jedan od njenih producenata sa kojima sarađuje. Ova harizmatična dama, iako je u šestoj deceniji života, može se pohvaliti mladalačkim izgledom na kojem joj mogu pozavidjeti mnoge koleginice.

“Zahvalna sam roditeljima što su mi udahnuli život, dozvolili da učim ono što sam željela. Zahvalna sam Bogu, ali i Romeu, svim dobrim ljudima u životu, što su me nečim svojim naduhnuli i naučili me ono što do tada nisam znala”, kaže Kaliopi.

Šta vas to održava da uvijek budete otmeni, puni energije, nasmijani, raspoloženi? Da li je za to zaslužna ljubav?

“Jeste ljubav. Otmenost se stiče sa samim rađanjem i vaspitanjem u porodici. Sve zavisi od međuljudskih odnosa, gdje je ko, odakle, kuda želi da ide, kojim pravcem. Sve ono što mene okružuje čini mi ovakvom, a to je da uvijek budem nasmijana, raspoložena, srećna”.

Da li ste emotivac?

“Veliki. Ne bih mogla da se bavim na ovaj način muzikom kako je ja doživljavam i izlazi iz mene, da nisam emotivna. Publika će vas kad-tad uloviti da ste dobar ili loš glumac”.

Godine kao da Vam ne mogu ništa. 

“Hvala lijepo. Neke dame nemaju mogućnost to sebi da priušte jer je njihova sudbina da gledaju djecu, da su u kući. To je jedna od najvećih umjetnosti. Ponekad bih željela da mogu da priuštim sebi to. Ja to svakako poštujem. Naravno da bi svaka žena voljela sebi da priušti takav život. Ja sam se posvetila sceni. Za mene je najbitnija scena i sve što radim radim za moju publiku”.

Niste pobornik estetske hirurgije. Zašto?

“Ne nijednu, uopšte nisam. Ni velike, ni male. Nemam protiv toga ništa. Ko želi, neka radi. Zahvaljujući genetici i dobrim korijenima imam kožu kakvu imam”.

Mnoge mlađe koleginice igraju na kartu atraktivnog izgleda, spotovima koje koketiraju sa erotikom. Kako gledate na te stvari?

“Sve mora da ima dozu umjerenosti. Ako je nešto lijepo, i Bogu je drago. Nemam ništa protiv toga. Neka svako radi kako misli da treba. Svako izvlači poentu svog puta. Ja nikada nisam morala, niti radila to, niti sam željela. Nisam se osjećala dovoljno izazovnom da bih se skinula skroz. Šalim se. Lijepo je to ukoliko je umjereno i ima estetike. Onda sam za”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Mito bekrija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mito bekrija
Gost
Mito bekrija

Svaka tebe cas

Send this to a friend