Muzika film i TV

Katarina Radulović: Nastojala sam da budem drugačija

“Na more dođite”, “Šaj rode šaj”, “Ima nešto u tom što me nećeš”, samo su neki od kultnih pop pjesama kojima je novi život i energiju udahnula talentovana mlada Podgoričanka Katarina Radulović takmičući se u šou programu Pinkove zvjezdice.

Takmičenje je trajalo deset mjeseci, a za to vrijeme ova djevojčica pokazala talenat za pjevanje, igru i performans.

Oduševljavala je kako žiri, tako i publiku, a o reakciji onih koji su pratili njena pojavljivanja na Pinku, najbolje govore hiljade pregleda njenih nastupa na Jutjubu.

Katarina za Cafe del Montenegro skromno priznaje da nisu nastupi i komplimenti ono po čemu će pamtiti Pinkove zvjezdice, već druženje.

“Ne mogu izdvojiti događaj koji je ostavio najsnažniji utisak na mene, već bih rekla da je čitavo takmičenje, tj. naše druženje, ostavilo snažan utisak na mene i zasigurno će biti jedna od mojih od najvećih uspomena. Predivno iskustvo! Genijalni drugari, divno smo se družili, podržavali jedni druge i rado ćemo se okupljati u budućnosti”, kazala nam je mlada zvijezda.

Za svako predstavljanje trudila se da bude drugačije od predhodnog. U tome je i uspjela.

“Pomažu mi moji učitelji Danijel Alibabić i Snežana Ćosović, ali i roditelji, prijatelji. Nastojali smo da bude šareno, emotivno i zabavno. Nastojala sam da uvijek budem drugačija i zanimljiva publici. Kada sam već došla do superfinala, reklo bi se da smo i uspjeli”.

Nakon mnogobrijnih nastupa kojima je mamila osmijehe, i poneku suzu, publici i žiriju, Katarina kaže da želi da se odmori. Nakon superfinala koje je očekuje u petak, Katarina će se posvetiti najbližima.

“Kada se završe Zvjezdice najviše ću se odmarati…more, plaža, relaksacija sa porodicom. Poželjela sam se druženja sa školskim drugarima i komšilukom”.

To što je provela gotovo cijelu godinu u Pinkovom studiju i izvodila popularne pjesme na svoj način, nije uticalo na njene školske obaveze. Ipak, priznaje nam Katarina, malo se umorila.

“U školi je bilo napeto zbog čestih putovanja i odsustva, ali sam sve na kraju postigla. Mogu se pohvaliti svim peticama ,kao i svake godine do sada. Ali, moram naglasiti da sam imala ogromnu podršku svih nastavnika, direktora, sekretara i osoblja moje Osnovne škole “Sutjeska”. Posebnu zahvalnost dugujem nastavniku Draganu Popovicu iz matematike i dragoj razrednoj Tanji Tatar koja je bila ogromna podrška sve vrijeme. Pohvale mi stižu i od uciteljice Suzane Dedović sa kojom sam se rastala prošle godine i nastavnice muzičkog vaspitanja Katarine Mitrovic. Sve to me cini neizmjerno srećnom”, kaže umjetnica, svjesna popularnosti.

“Simpatičan je osjećaj. Lijepo je kad ljudi prate i podržavaju vaš rad i trud. Obožavam scenu i ako me prati ogromna trema, ipak kontakt sa publikom je poseban osjećaj. Pošaljem svoju, a dobijem nazad još veću energiju”, navodi Katarina koja i u budućnosti želi da bude u muzičkim vodama.

“Obožavam muziku, uvijek me okružuje, volim sva muzička okupljanja bilo da su dječiji festivali, nastupi, takmičenja”, ističe ona.

Katarina je rođena u Njujorku, pa ne isključuje mogućnost i da se tamo nekada okuša u sličnom formatu poput Pinkovih zvjezdica.

“U Ameriku sada odlazim turistički, ali ako se ukaže mogucnost, a moji roditelji budu u situaciji da me podrže, zašto da ne”, iskrena je Katarina.

Superfinale u kojem će, ne sumnjamo, Katarina ponovo oduševiti svojim nastupom, na programu je u petak u 21 i 15.

B.Vukelić

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pedagog
Gost
Pedagog

Poštovana redakcijo cdm – a , ovaj vaš tekst “najbolje” oslikava život ove mlade osobe, namjerno ne kažem djeteta, što bi trebala biti s obzirom na godine. Lijepo je da dijete bude talentovano ali od djeteta od 12 godina ne treba prabiti dvadesetogodišnjakinju ali to je već tema za nju i njene roditelje. Vi ni jednom riječi niste spomenuli još… Više »

misko_ajkula
Gost
misko_ajkula

Rijetko antipaticna, vjestacki osmjeh, neprirodno ponasanje… bar sam ja stekao takav utisak.

14 MLD JEVREJ
Gost
14 MLD JEVREJ

Alibabic je bio eksplodira jedno vrijeme. …….☆☆☆☆☆

Lola
Gost
Lola

Preslatka,simpaticna,talentovana Katarina..od srca zelim ti uspjeh u zivotu,draga djevojcice

Blok5
Gost
Blok5

Svaka cast. Gledao sam skoro sve njene nastupe u okviru ovog takmicenja. Djevojcica je jako talentovana, ima prelijep glas i rodjena je za scenski nastup. Odusevljava me svaki put sa novim ‘transformacijama i ulogama’. Sve najbolje i puno uspjeha u daljem takmicenju. Ceka te sjajna karijera!!!!

Starac Foco
Gost
Starac Foco

Lijepo simpaticno dijete,zelim ti uspjeha.Konkurencija je velika.Djeco mislim da ste svi prvi.

SportBili
Gost
SportBili

Mnogo je prepotentna, ne ponasa se u skladu sa godinama, ..

Send this to a friend