Muzika film i TV Kuća od papira

La Casa De Papel zvanično dobija petu i šestu sezonu

Frazom “od očaja do sjaja” najbolje bi se mogao opisati trenutno najpopularniji televizijski šou na svijetu “La Casa De Papel” (Kuća od papira).

Ultrapopularnoj seriji prijetilo je gašenje 2017. godine kada je emitovana samo na španskoj televiziji Antena 3, pošto kod gledalaca nije doživjela uspjeh. Međutim, kada ih je “Netflix” uzeo pod svoje, franšiza dostiže svjetske razmjere.

Franšiza sada ima publiku u svakom dijelu planete, a obožavaoci su nakon četvrte sezone čekali zvaničnu potvrdu nastavka. Prema pisanju španskog lista “Marca” objavljeno je da će “La Casa De Papel” imati i petu i šestu sezonu.

Kreator Aleks Pina potvrdio je da ćemo nove epizode moći gledati od aprila naredne godine, dok bi šestu sezonu takođe trebalo da dobijemo do kraja 2021.

Nakon kraja četvrte sezone, fanovi su po društvenim mrežama razvijali svoje teorije, a jedino što je poznato je to da će najomraženiji lik Arturo, imati veću rolu u petom nastavku. Između ostalog, neka su da nagađanja da će lik Tokija biti jedini koji će preživjeti.

Serija je od kritičara dobila pohvale zbog sofiticiranog zapleta, interpersonalnih drama, režije i kvalitetng pokušaja unapređenja španske produkcije. Koliki je uspjeh doživjela, govori činjenica da je najgledanija na Netflixu u istoriji, koja nije na engleskom jeziku.

Send this to a friend