Muzika film i TV

Lajza Mineli: Džudi Garland bi se smijala rimejku filma s Lejdi Gagom

Legendarna glumica Džudi Garland smijala bi se na rimejk filma “Zvijezda je rođena” Bredlija Kupera i Lejdi Gage, tvrdi njena ćerka Lajza Mineli, piše Veniti Fer.

Ona je u intervjuu za Entertainment Tonight rekla da bi se Garlandova “smijala”, a onda da ne bi bila previše gruba prema Gagi, dodala je: “A onda bi se upustila u to. Mogu da je čujem kako govori: ‘Ok, hajmo. Odlično do kraja.”

Originalni film “Zvijezda je rođena” premijerno je prikazan 1937. godine, sa Džanet Gejnor i Frdrik Marč. Garland je igrala u prvom rimejku 1954. godine, a od tada, svaka generacija je, praktično, vidjela sopstvenu priču. Verzija koju je režirao Bredli Kuper postala je ogroman hit, i uopšte viralni fenomen i od tandema Kuper-Gaga stvorio je brend o kojem se priča, posebno poslije izvedbe pjesme “Shallow” na dodjeli Oskara.

Minelijeva je najavila i film Džudi, o njenoj majci, koji će biti objavljen u septembru.

Ona kaže da nikada nije upoznala, niti razgovarala sa Rene Zelveger, koja glumi njenu majku.

“Ne znam kako su te priče počele, ali ne odbravam niti ne odobravam film o Džudi Garland koji će se pojaviti. Svi drugačiji izvještaji su 100 odsto fikcija”, rekla je ona.

Film se bavi posljednjom godinom života Garlandove, dok se pripremala za nekoliko rasprodatih predstava u Lodonu 1968. godine, dok se još borila sa nizom profesionalnih i ličnih problema, uključujući i dugogodišnju zavisnost od droga. Ovo je prvi veliki biografski film o njenom životu.

Send this to a friend